retro520 06.09.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Witam, nie wiem czy dobry dział wybrałem ale ... ma problem, mieszkam w segmencie góra dół, dół sąsiad i niestety strasznie słychać co się dzieje u mie na górze u sąsiada w kuchni i łazience, czyli tam gdzie są piony wentylacyjne. Słychać każde słowo wyraźnie, nie wierzyłem sprawdziłem. Co można zrobić aby wyciszyć mieszkanie??? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 06.09.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Zinwentaryzować, oraz usunąć wspólne podłączenia kominowe tzn. rozłączyć kratki do wolnych – indywidualnych przewodów wentylacyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retro520 06.09.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Dzięki ale to chyba niezła zabawa z przesuwaniem podłączeń etc., co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 06.09.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Niestety od tego trzeba zacząć, sprawdzenie podłączeń. Później należy sprawdzić w projekcie gdzie leży błąd i jakąś kratkę zamurować, a jakąś nową wykuć. Współczesne budownictwo nie charakteryzuje się przewodami wentylacyjnymi – zbiorczymi. Może robota być u Ciebie, może być u sąsiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts