mag 06.04.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Godzina 7.00 rano, sloneczko swieci i jest naprawde bardzo milo, do czasu....otoz nagle jeden pan kierowca musial uczynic rzecz straszna, czym doprowadzil innego pana kierowce do furii, to z kolei przyprawilo o atak szalu nastepnych. Kilka sekund pozniej juz 4 czerwonych ze zlosci, zasapanych panow kolo 40stki w swoich samochodach (mercedesach a jakze) zaczelo na siebie trabic i wrzeszczec, wymachujac przy tym rekami i trzepiac bez litosci w klakson.Pierwsze stadium obledu. Widzialam juz cos takiego kiedys na filmie, ale tam z laboratorium uciekly wsciekle malpy.No i o co chodzi?W skrocie o to, ze dookola mieszkaja ludzie, o czym zaden z panow w swojej wscieklosci nie pomyslal.I jeszcze o to, ze kiedy widze czerwona ze zlosci osobe, ktora miota sie, wrzeszczy i macha rekami to na 99% jest to mezczyzna kolo 40stki.Czy to z powodu hormonow czy rozczarowanie zyciem, bo kazdy chcial byc pilotem mysliwca a zostal przedstawicielem handlowym?Taka wscieklosc jest poza "podzialami spolecznymi" jednakowo ciskaja sie ci spod budki z piwem i ci w drogich garniturach.Zreszta co tu duzo mowic, moje spostrzezenia przekladaja sie na statystyki zgonow z powodu wylewu i atakow serca.A najgorsze jest to, ze wszyscy pozniej wracaja do domow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.04.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 I co i co dalej, tak fajnie zaczęłaś....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.04.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Szkoda, ze oni nie zdaja sobie sprawy, ze wygladają jak ostatni palanci Moze by tak nagrywac i puszczać w tv w godzinach najwiekszej oglądalności? Chociaż pewnie stwierdzą, ze to ich nie dotyczy - przecież "oni maja zawsze rację" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabandushi 07.04.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Moja koleżanka dość szybko rozwiązała problem kłótni panów wykonawców na działce - włączyła świeżo zamontowane zraszacze do trawnika To może trzymać taki zestaw wodny w pogotowiu; ostatecznie wąż zawsze może się wymsknąć z ręki słabej kobiecie pozdrowionka jabandushi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 07.04.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Może to palanci?Ale za to maja mercedesy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.04.2004 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Może to palanci?Ale za to maja mercedesy. Moze i maja mercedesy, ale za to palanci !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 07.04.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Ha-ha. Yoshi, dobra reakcja, gratuluje. Mnie po prostu bawi to, że ludzie sie tak angażują emocjonalnie. Ja się wychowałem na śląskiej ulicy, więcjak mi ktoś trąbi pod domem, to rzucam w niego jablkiem, albo jajkiem skutkiem czego przeważnie odjeżdża błyskawicznie. Trzeba zrozumiec, że mam prawo do ciszy i prawo jest po mojej stronie - w terenie zabudowanym jest zakaz trabienia, z wyjątkiem przypadków zagrażających życiu.Więc jak 3 gości w mesiach trabi, to się wyciąga imitację pistoletu (mam taką - model Beretta) - podchodzę do szyby takiego ostrzyżonego wała, walę dłonią w dach i pokazuję mu cudo. Gdy uchyla szybę, tłumaczę cicho i uprzejmie że go zajebię, jeśli zaraz nie odjedzie. I to są metody godne ostrzyżonych mesiów (ew.przebicie opon), a nie utyskiwanie na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Ojej 07.04.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 A gdzie ten tydzień uprzejmości na drodze drodzy Forumowicze??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izis 13.04.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Nistety z mojego doświadczenia wynika,że wszyscy panowie TAK mają,i nie ważne ile mają lat i czym jeżdżą.Różnica polega na tym,że najpierw mruczą,póżniej gdaczą ,póżniej indorzą się a w końcu dostają małpiego rozumu(więc tak czy inaczej upodabniają się do"naszych braci mniejszych").Wiem co piszę,bo mój brat ma 21lat i jeździ maluchem-mruczy,mąż ma 34lata i jeździ polonezem-gdacze,itd,itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mwanamke 13.04.2004 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 A na ulicach Warszawy właśnie zawisły banery z takim zaindorzonym gościem i z napisem " nie złość się bo Ci tak zostanie" - pokazałam to swojemu męzowi a on mi na to że mu nie grozi bo juz tak ma Takie sytuacje się zdarzają rónieżwśród kobiet - tylko tu bardziej to przypomina przekupki Może i wstyd ale czasem te emocje ktoś gdzieś musi spuścić ...lepiej jak pobluzga niż wyładuje złość na pedale gazu i zagrozi zyciu swojemu i innych ... pozdrawiam Mwanamke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 13.04.2004 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Dla równowagi.Widziałam stłuczkę. Panowie w białych koszulkach pomogli sobie sami przepchnąć samochody na bok, przy czym wymienili się papierosami, zasiedli wspólnie na krawężniku i SPOKOJNIE rozmawiając czekali na niebieskich.MJUT na serce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mwanamke 14.04.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Niby tak. Ale strzelam, że samochody słuzbowe i stąd ten luz. Całe armie przedstawicieli handlowych w garniturkach od Armaniego katują swoje (służbowe) bryki i w ogóle się nie stresują bo i czym ? Inaczej sprawa się ma jak budujesz domek i samochód - Twój kupiony za własne pieniądze - jest Ci niezbędny Wtedy ciężko (podczas stłuczki) zachowac spokój ... pozdrawiam Mwanamke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts