regwit 07.09.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 (edytowane) Tynk pozostał po budowie, a nie będę już potrzebował, zatem - chętnie sprzedam. 9 wiader x 25 kg. Biały, śliczny, opakowania czyściuteńkie i oczywiście nieotwierane. Można zabarwić na dowolny kolor. Jeśli ktoś ma ochotę zobaczyć jak wygląda na domu - zapraszam. W obrębie Warszawy , Otwocka, mogę dowieść. Cena - 125 zł za wiadro - przyzwoita. Jako bonus mogę dorzucić 2 płyty GK ogniotrwałe 300*120 i profile (kilka sztuk) i listwy do poziomowania podłogi pozdrawiam Witek 501 333 335 Edytowane 7 Września 2012 przez regwit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
regwit 10.09.2012 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Tynk pozostał po budowie, a nie będę już potrzebował, zatem - chętnie sprzedam. 9 wiader x 25 kg. Biały, śliczny, opakowania czyściuteńkie i oczywiście nieotwierane. Można zabarwić na dowolny kolor. Jeśli ktoś ma ochotę zobaczyć jak wygląda na domu - zapraszam. W obrębie Warszawy , Otwocka, mogę dowieść. Cena - 125 zł za wiadro - przyzwoita. Jako bonus mogę dorzucić 2 płyty GK ogniotrwałe 300*120 i profile (kilka sztuk) i listwy do poziomowania podłogi pozdrawiam Witek 501 333 335 [ATTACH=CONFIG]135227[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]135228[/ATTACH] Zapraszam do kupna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts