JDIT 28.03.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Drzwi od kilku miesięcy zamontowane - kolor faktycznie bardzo zbliżony do okien, jednak wybrałam model spitsbergen i w żadnym wypadku nie polecam - te "metalowe sztaby" wyglądają moim zdaniem okropnie -takie naklejone na drzwi metalizowane "paski"(nie miałam okazji zobaczyć ich wcześniej na żywo, jedynie w katalogu) - chętnie bym już je wymieniła, zwłaszcza, że panowie robiący podbitkę już zdążyli je uszkodzić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiupl 27.11.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Swojego czasu szukałem zdjęć i komentarzy nt. bram w kolorze Winchester. Czytałem, że wygląda to sztucznie, maksymalnie nienaturalnie itp. Zastanawialiśmy się nad kolorem jasny szarym lub winchester. Zdecydowaliśmy się na winchester z szerokimi przetłoczeniami. Mowa o bramie Krispol, może inni producenci używają innej okleiny do tego koloru, ale ta wygląda super, nie za jasna, nie mdła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiupl 01.11.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Jako, że skompletowaliśmy już okna, bramę i drzwi w kolorze winchester lub podobnym pochwalę się foto: brama Krispol winchester drzwi Urzedowski DB3 okna OknoPlus montana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts