okojan 07.09.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Zamierzam kupić okna Fakro. Bede miał dachówkę płaską ( Domino Creatona, kolor- łupek angoba).1.Jakie powinienem zakupić kołnierze:- do pokryć łuskowych ELV, ELJ- do pokryć płaskich ESV, ESJ- do pokryć łuskowych grubych EGV- do blachy płaskiej EEV, EEJ2.Jakie fartuchy zakupić:aluminiowe czy ołowiane?3.Czy są Fartuchy w kolorze antracytowym - szarym, czy tylko w oliwkowym?4.Do pokoi mieszkalnych lepiej zastosować okna drewniane czy z tworzywa wokleinie(nie chodzi mi tutaj o ostetykę tylko właściwości)? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/171719-okna-fakrojaki-ko%C5%82nierz-do-dach%C3%B3wki-p%C5%82askiej/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 07.09.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Witam Zamierzam kupić okna Fakro. Bede miał dachówkę płaską ( Domino Creatona, kolor- łupek angoba). 1.Jakie powinienem zakupić kołnierze: - do pokryć łuskowych ELV, ELJ - do pokryć płaskich ESV, ESJ - do pokryć łuskowych grubych EGV - do blachy płaskiej EEV, EEJ 2.Jakie fartuchy zakupić:aluminiowe czy ołowiane? 3.Czy są Fartuchy w kolorze antracytowym - szarym, czy tylko w oliwkowym? 4.Do pokoi mieszkalnych lepiej zastosować okna drewniane czy z tworzywa wokleinie(nie chodzi mi tutaj o ostetykę tylko właściwości)? chyba na wszystkie pytania najlepiej odpowie sprzedawca Fakro: ad 2 na moje lepszy ołów ale czy nadal można go stosować? żebyś nie musiał za 2 lata wymieniać, wiem, że ołów miał/ma wyjść z rynku jako szkodliwy. ad 3 zapewne za dopłatą wykonają każdy kolor ad 4 na moje drewno, tworzywo i owszem do kuchni czy łazienki gdzie wilgotność dużo większa, drewno jednak "cieplejsze" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/171719-okna-fakrojaki-ko%C5%82nierz-do-dach%C3%B3wki-p%C5%82askiej/#findComment-5486006 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts