mnowak355 08.09.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Witam. Chciałbym zapytać jak wyceniają wam instalatorzy wykonanie wewnętrznych instalacji. Chodzi mi o wod-kan i co. Ja dostałem wycenę 150 zł za punkt plus po tynkowaniu montaż pieca co i grzejników ok 1000. Punkt w co liczony jako grzejnik a w wod-kan jako coda ciepła i zimna oraz odpływ. O ile cena za punkty wydaje się dobra mam wątpliwość co do ceny podłączenia pieca montażu grzejników. Mogę prosić o informacje jak płacikiście za swoje instalacje?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hary2006 12.09.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 i za rozprowadzenie przewodów pod grzejniki tez 150zł za szt?Montaż pieca i grzejników 1000zł? z całą kotłownią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 12.09.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Witam. Chciałbym zapytać jak wyceniają wam instalatorzy wykonanie wewnętrznych instalacji. Chodzi mi o wod-kan i co. Ja dostałem wycenę 150 zł za punkt plus po tynkowaniu montaż pieca co i grzejników ok 1000. Punkt w co liczony jako grzejnik a w wod-kan jako coda ciepła i zimna oraz odpływ. O ile cena za punkty wydaje się dobra mam wątpliwość co do ceny podłączenia pieca montażu grzejników. Mogę prosić o informacje jak płacikiście za swoje instalacje? Pozdrawiam Zbyt mało danych. Jaki piec, ile grzejników, w jakich okolicach budujesz. Czy u nich zamawiasz też materiały. Zlokalizuj kilku hydraullkików poproś ich o całosciowe wyceny, porównaj i będziesz wszytko wiedział. Mozesz też zapytać na grupach budujących. Pojęcie tanio drogo jest pojęciem wzglednym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 12.09.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Szczególnie tanio wychodzi wbrew pozorom bardzo drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MORDIMER. 16.09.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Znam takiego "hydraulika" co za całą kotłownię liczy sobie 300,-zł. Tylko potem trzeba zatrudniać drugiego. który to wszystko poprawi. Oczywiście, że trzeba trochę podzwonić i się popytać o ceny. Później można też się targować. Najlepiej chyba gdy takiego fachowca bierze się z polecenia np. znajomego u którego pracował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heine84 04.01.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 (edytowane) Edytowane 29 Października 2014 przez heine84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts