Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogłoszenie: strona internetowa

wn.strony

Recommended Posts

Witam.

Jeśli można, chciałbym przedstawić ofertę moich usług, jeśli nie można - przepraszam i proszę o skasowanie.

Otóż jestem na etapie (albo raczej przed etapem) zakładania działalności gospodarczej. Zajmuję się projektowaniem stron internetowych, jest to moje hobby, któremu poświęcam się od młodych lat. Postanowiłem, że będę zarabiał tym na chleb. Zanim oficjalnie dopiszę swoje nazwisko do płatników na liście ZUS-u i zobowiążę się do comiesięcznych, obowiązkowych składek, chciałbym zbudować sobie w miarę mocną pozycję startową, którą będzie portfolio (wiadomo, że dokumentacja wykonanych prac jest tym, co może przekonać klienta do skorzystania z moich usług). Ogólnie mówiąc - chciałbym wykonać kilka stron internetowych przed otwarciem firmy, żeby w momencie wejścia na rynek mieć się już czym chwalić. To podnosi moje szanse, a nie chciałbym zamykać firmy dlatego, że wydatki przewyższyły zyski. Wiecie, że początki są zawsze trudne.

Oferuję dobre ceny. Nie pobieram zaliczek. Warunki, na których odbywa się współpraca, są korzystne dla klienta.

Masz pytania i wątpliwości - pytaj śmiało bez żadnych zobowiązań. Jestem dostępny pod adresem: wn.strony[at]gmail.com

Pozdrawiam.