Maciek ww 06.04.2004 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 jak w tytule! potrzebuję namiary na niedrogą koparkę, Będę wdzięczny ! Pozdrawiam! aby do wiosny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek ww 07.04.2004 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 HOP! Podrzucam do góry będąc szczerze tym tematem zainteresowany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 07.04.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 przecież wystarczy się przejechać po okolicy, można wypatrzyć masę tabliczek z numerami telefonów, a nawet samych koparek (też z numerami telefonów). Ja zainwestowałem w dyktafon i pojeździłem przez 2 godziny po okolicy i przeczytałem wszystkie tabliczki jakie spotkałem. Po powrocie do domu wszystko przepisałem do zeszytu. Wynik: kilka stron z zapisanymi numerami telefonów. Znalazłem w ten sposób: ziemię, hydraulika, koparki, beton, bloczki i kilka hurtowni i sklepów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek ww 07.04.2004 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Ja również tak zrobiłem, jednak moje poszukiwania dały dość marny efekt lub efekty poszukiwań były za drogie, dlatego też zwracam się do "Dobrych Ludzi" o pomoc! Będę wdzięczny, jeśli Ktoś z Forumowiczów podzieli się swoimi informacjami i namiarami! Yoo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek ww 10.04.2004 04:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2004 hop do góry??? No to HOP! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 10.04.2004 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2004 Zwracam uwagę na taki drobiazg, jak określenie w jakich to okolicach Warszawy ma być. Koparka nie samochód, przerzucanie jej np. z Łomianek do Piaseczna większego sensu raczej nie ma, bo zajmie cały dzień, a wszystko to są nadal "okolice Warszawy". Może to coś pomoże.Wesołych Świąt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek ww 11.04.2004 04:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2004 Racja! Jeśli Ktoś z szacownych forumowiczów dysponuje namiarami..... ....Pruszków, Piastów, Ursus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostry 13.04.2004 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Hej Maciek,A gdzie dokladnie sie budujesz? Ja mam dzialke w Granicy k.Komorowa. Na mojej ulicy jeden facet ma koparke. Jak bede na dzialce to spisze numer telefonu i Ci dam...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akak69 13.04.2004 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Z czystym sumieniem moge polecić Pana Krzyśka z Milanówka - nazwiska zapomniałem. Solidny i niedrogi. Kopał dla mnie już 3 razy i widzę że sąsiedzi też korzystaja z jego usług. 604 277 479, 724 91 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek ww 14.04.2004 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Dzięki akak69 !! Dzwoniłem!, rzeczywiście w porównaniu z innymi ma rozsądne ceny na swoje usługi i chyba skorzystam! Dzięki za pomoc! Odpowiadając- ostry , buduję we Włochach,tuż przy Ursusie i jeśli to możliwe to uśmiechnę się o Twój kontakt do koparki! A nuż będzie tańszy?... Dzięki za odzew i pomoc! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 16.04.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 napiszcie jakie to konkretnie ceny. Ja się spotkałem z ceną 80 zł za godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek ww 16.04.2004 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 W moim przypadku, wykop pod fundament i piwnice około (140-150m3) po kontakcie z 4 "koparkami", cena wykopu była liczona od m3 a nie od godziny! Zależnie od "Koparki" i od tego czy z wywozem ziemi czy bez, cena wahała się od 12-20 PLN za m3. Szukam dalej, może się uda coś taniej! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 16.04.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Lepiej za godzinę, wykop to dla koparki co najwyżej jeden dzień co daje 800 zł. Z m3 wychodzą straszne kwoty - u mnie by wyszło 3600 zł przy stawce 12 zł/m3 Dam Ci namiar, który kiedyś dostałem od McLima: "maly Kramer. Moim zdaniem lepszy ni| Ostrówek czy Fadroma. Naped na 4 kola, nie rozjezdzi gruntu, a ze szybki i obrotny - wyrabia sie szybciej niz inne koparki. Namiar na wlasciciela: 601304149, nazwiska nie znam. Chce 80PLN za godzine bez rachunku (wlicza tez dojazd - do mnie pol godziny, ale nie wiem skad zaczyna). " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts