snoopyz 15.04.2013 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Witam wszystkich po nieobecnosci powracam z nowymi zdjeciami okien ! Naszym zdaniem bardzo fajne czy moge je polecic jeszcze za wczesnie zeby cokolwiek o nich powiedziec ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snoopyz 15.04.2013 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Jestem juz po rozmowie z elektykiem a jednoczesnie hydraulikiem specem od wentylacji mechanicznej instalacji solarnej montera c o i przydomowej oczyszczalni sciekow i oczywiscie instalacji odkurzacza centralnego pan krzysztof ! az jestem ciekawy wyceny za calosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulawki 09.05.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 witam serdecznie. Ja jestem również na kupnie tego projektu ale chciałbym zobaczyć jak ten domek wygląda w rzeczywistości. Czy mogę liczyć na mozliwość oglądniięcia Państwa domku. Proszę o kontakt na adres [email protected] . ps. ja mieszkam w powiecie chrzanowskim woj. małpolskie. Dziekuje i trzymam za was kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martat1984 10.05.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Witam:) często przegladam to forum, buduje co prawda nieco inny domek, projekt poranna mgła m122a, to jest również parterówka:) trochę większa, ale całkiem podobna wizualnie:) również chcem kupic okna wkolorze antracyt, i wiele pomysłów państwa są również moją inspiracją ciesze się ze znalazłam kogoś kto wybrał kolor ram antracyt poniewaz gdy ja pytam o wycene okien w kolorze antracyt spotykam sie z różnymi opiniami, niektórzy twierdza ze to ,,odwazna '' decyzja ale ja ,,takie chcem i już'' ))))) a jaka będzie elewacja? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snoopyz 11.05.2013 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Naszym zdaniem buduje sie dom taki jaki ci sie podoba a nie taki jak ci doradzaja ! bardzo fajny jest ten kolor mamy czarny dach rynny wiec sie fajnie komponuje elewacja jakies beze !?!? cos jasnego i podmorowka w kolorze antracyt taka jak mamy na kominach co do okien wiem tylko ze od srodka nie wybralbym takiego kolorku wiec neutralny bialy ! narazie jestem w pracy wiec zdjecia moze w czerwcu kiedy pan elektyk zacznie kuc sciany pod instaklacje lipiec tynki napewno gipsowe knaufa ! a narazie ocieplenie stopu deski pozostale z szalunkow i welna 30 cm i na to znowu deski ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martakamionki 30.05.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Witam,A ile wziął od Państwa hydraulik wraz z materiałem? Bo u Nas wyliczył 2300 za całość i zastanawiam się czy to nie za dużo?Pozdrawiam,Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snoopyz 04.06.2013 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Witam przepraszam za to ze nic nie zamieszczam ale nic si enie dzieje na budowie mam gorący okres w pracy elektryk a zarazem hydraulik przyjdzie w polowie czerwca ! wiec tynki pewnie zaczniemy w lipcu co do pytanie trudno powiedzieć nasza wycena za wodę to 3 tysiące zl z instalacja pod kostkarkę do lodu dla lodowki razem z przygotowana instalacja pod filtry wody zależy na jakich materiałach ale chyba za wysoka nie jest wręcz powiedziałbym bardzo okazyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martakamionki 04.06.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Dziękuję za odpowiedz, ale to moje pytanie miało być do dużo wcześniejszego komentarza mianowicie jesteŚmy na etapie kładzenia kanalizy na ubitą zasypkę fundamentów. Hydraulik wycenił 2400zł (usługa +materiał) za rury kanalizacyjne w łazienkach, garażu, kuchni oraz wywiew do kominka. Widziałam wcześniejszy wpis, że Panstwa wycenił 800zł stąd moje pytanie:) Pozdrawiam i gratuluję tak daleko posuniętych prac budowlanych tego pięknego domku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snoopyz 05.06.2013 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 to jezeli o to chodzi to cena z kosmosu ja za rury pomaranczowe placilem 800 zl za material bez kominka bo bede robil dopiero teraz maksymalnie 1000 zl za taka robotke ja mialem jeszcze odplyw w kotlowni !szukac innego hudraulika jak nie to podesle swojego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ptaqowa77 24.06.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 (edytowane) Witamczy montował już Pan może bramę garażową jeśli można wiedzieć? I drugie pytanie jak duży ma Pan otwór na bramę? Edytowane 24 Czerwca 2013 przez ptaqowa77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snoopyz 26.06.2013 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 nie brama dopiero po tynkach i wylewkach tak mi doradzono nie mam pojecia jaki otwor nie mierzylem ale zamierzam zakupic brame wisniewskiego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ptaqowa77 29.06.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 my właśnie też się wstrzymaliśmy a otwór mamy szeroki na 508x235 zamiast 500x225 i chcą nam monterzy Wiśniewskiego właśnie montować na blachach montażowych bramę 500x225 ale nie wprost do ściany tylko właśnie na te blachyi się własnie zastanawiamy co robić bo z kolei w Krispolu nam powiedzieli że przy tym wymiarze trzeba już brać większą bramę czyli 510x235 a to 2000 więcej w ceniei komu tu wierzyćech .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snoopyz 03.07.2013 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ja to tak bym zrobil ze kupilbym sturodur przykleil na ścianach do zmniejszenia wymiaru otworu a oni juz beda wiedzieć jak to zamontować ! ja daje 4 cm styroduru na sciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snoopyz 03.07.2013 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Kilka fotek z wykonania instalacji kanalizacja, woda, elektryka, odkurzacz centralny , ocieplona zostala rowniez przestrzen pomiedzy murem a dachem styropianem 10 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lozog 12.07.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Mam zapytanie czy mogę się z Państwem umówić na spotkanie gdyż jesteśmy zainteresowani budową tego samego domu i jeśli jest to możliwe zobaczyć jak on wygląda w rzeczywistości ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snoopyz 29.07.2013 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snoopyz 29.07.2013 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 KABEL MANIA powolutku koncza sie instalacje tynki na wrzesien ! w sierpniu wentylacja mechaniczna narazie bez rekuperatora ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ptaqowa77 13.09.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 witamjak wyniosła Pana cenowo instalacja rekuperacjipozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snoopyz 21.09.2013 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Witam wszystkich przepraszam ze dopiero teraz pisze cokolwiek ale bardzo duzo sie dzialo ostatnio na budowie a i w pracy mam zap....... w ostatnich 2 tygodniach 1 wentylacja2 tynki3 ogrzewanie podlogowe4 wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snoopyz 21.09.2013 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts