gofira 08.09.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Witam jako inwestor zwracam się z prośbą o poradę. W roku 2010 zleciłam wycyklinowanie , wyszpachlowanie i wylakierowanie podłogi w salonie. To parkiet bukowy około 60m kw. Wynajęłam do tego firmę - przyszli wyszlifowali, wyszpachlowali i polakierowali- użyli do tego lakieru poliuretanowego UREPOLAK. Po około roku czasu w miejscach łączenia klepek lakier zaczął pękać- zgłosiłam to wykonawcy i z prośbą aby poprawił swoją pracę. Parkieciarz przyjechał obejrzał i stwierdził, że to nie jest jego wina, że mam za dużą wilgotność przez co parkiet puchnie i wypycha szpachlę do góry, a ona uszkadza lakier. Czy to możliwe i co powinnam zrobić w takiej sytuacji? Czy to wina parkieciarza czy rzeczywiście moja - proszę o pomoc usługa kosztowała majątek, a ja nie mogę na to patrzeć poniżej zdjęcia - proszę o radę co mam począć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gofira 08.09.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 ponieważ wszystkie zdjęcia się nie zmieściły dodaję kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gofira 08.09.2012 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 i ostatnie fotki - tak dla pewności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts