krislord 10.09.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 WitamCzytam troche na ten temat i co glowa to opinia.Czy mozecie mi powiedziec gdzie i w ilu wartstwach nalezy wykonac izolacje z dysperbitu scian fundamentowych? W zamysle ma byc:- sciana fundamentowa- dysperbit x2- styropian EPS 10cm- siatka, klej- folia kubelkowa Czy przed folia kubelkowa takze nalezy malowac dysperbitem? dzieki za Wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał30 10.09.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Witam.Mam dokładnie w takiej kolejności jak wymieniłeś,dysperbit x2 wewnątrz i zewnątrz.Na siatkę z klejem zaraz folia kubełkowa. Na zdjęciu jeszcze bez siatki,kleju i folii kubełkowej.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matriks87 12.09.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Witam panowie mam takie pytanie jestem na etapie izolowania i ocieplania ścian fundamentowych położyłem już 2 warstwy dysperbitu i trochę mi jeszcze zostało materiału i chciałem się zapytać czy styropian przyklei się na dysperbit czy muszę coś jeszcze dokupić do klejenia ?? i drugie pytanie czy na styropian jest konieczna siatka czy wystarczy jak na przyklejony styropian założę folię kubełkową i opsypę ziemią?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts