Barti80 10.09.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Hey Jestem właśnie na etapie remontu łazienki i chciałbym zrobić w niej coś fajnego i nowoczesnego. Zastanawiałem się nad montażem baterii bezdotykowej takiej jak ostatnio coraz częściej montują w barach i hotelach. Znalazłem nawet fajny i ładny model: http://www.grupa-armatura.pl/katalog_51.html?produkt_id=674 - cenowo do przełknięcia, ale pytanie tylko jak to się sprawdza faktycznie w domu? W restauracjach to czasem trzeba się namahać aby zadziałało, ale to może kwestia tego czy ktoś to tam faktycznie czyści i dba o to aby ta fotokomórka działała. Ktoś ma doświadczenie z takim sprzętem w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annacyrana 11.09.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Wydaje mi się , że bardzo kojarzące się z bateriami w centrach handlowych. Nie założyłabym u siebie takich z powodu niewygody zwyczajnie. Kiedy potrzebuje wtedy odkręcam a nie czekam aż łaskawie woda poleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eliza26 20.05.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Ja też się zastanawiałam nad bezdotykową delfin, w końcu ze względu na dzieci poradzili mi termostatyczną, może faktycznie lepsza do domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts