Ryszard Szymik 06.04.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Mam powyższy dylemat. Płytek będę miał ze 100 m2 dlatego odpowiedz jest ważna. Proszę o rozwianie moich wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard Szymik 07.04.2004 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Poanawiam pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 07.04.2004 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 ja będę miała "chropowate" w wiatrołapie, przedpokoju i w kuchni (wszędzie te same). Na początku chciałam gres polerowany, ale zrezygnowałam. Moim zdaniem jest "zimny i surowy" w wyglądzie, mimo, że moje wnętrza będą raczej nowoczesne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 08.04.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 ja również odstąpiłam od mody na gres polerowany.Ta zimna, błyszcząca, "bankowo-hotelowa "płytka jakoś nie pasuje mi do charakteru domu. Po namyśle zdecydowałam sie na tradycyjną terakotę (jeszcze jej co prawda nie wybrałam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 08.04.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Wyjęłaś mi z ust "bankowo-hotelowa " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 09.04.2004 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 To czy bankowo-hotelowa, to zależy od rodzaju płytek, wielkości, koloru i faktycznie powierzchni. Wygląd "zimnej" zależy przede wszystkim od koloru. Są śliskie, nie da się ukryć, ale może warto pomyśleć nad połączeniem polerowanych i nie, ale z tej samej serii. Teraz można dostać wręcz takie zestawy, nawet z płytkami ściennymi w komplecie, jakby kto chciał. Ja mam łączony w ten sposób gres w kolorze beżu i muszę przyznać, też się tego chłodu wizualnego obawiałam. Nic z tych rzeczy - po umeblowaniu i zagospodarowaniu domu wnętrza wyglądają bardzo przytulnie. Z odrobiną subtelnej elegancji..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MILeq 15.04.2004 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Jedna uwaga odnośnie chropowatych płytek: zobacz, czy będziesz w stanie swobodnie umyć podłogę, ponieważ część terakoty koszmarnie zbiera w roweczkach brud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cactus 08.03.2017 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 ODkopie bo wpadły nam w oko płytki które w dotyku są jakby szorstkie, chropowate, powierzchnia wydaje sie jakby posypana piaskiem (jak sie przejedzie palcem). Z wyglądu tego nie widać. Chodzi o płytki Satini Arte (obecnie dostępnego też w Leroy). Bardzo na m sie podobają ale boimy się że bedzie problem z czyszczeniem tego... bo jak myć coś tak szropowatego? Ma ktoś doświadczenia z taką strukturą płytek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts