amylaza 11.09.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Witajcie jestem na etapie wykańczania domku i mam dylemat nad kolorem wykładziny do sypialni .Sypialnia jest w kolorze fioletowym ,meble będą biało-brązowe(ciemno) i nie mam pojęcia czy zrobić szarą czy beżową wykładzinę.Dodatki planuje zrobić w srebrnym kolorze.Obok sypialni jest też nasza łazienka w kolorze wrzosowo-szarym i nie wiem czy sypialnie też nie zrobić w tych kolorach ..... Pomożcie dzisiaj jadę kupić wykładzinę i boję się że szara będzie mało przytulna. Poniżej wklejam zdjęcia łazienki(która sąsiaduje z sypialnią],sypialni i mebli jakie będą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bureczek 11.09.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Myślę, że szara wykładzina sprawdzi się w tej sytuacji bardzo dobrze. Uważam, że powinien być to bardzo jasny odcień szarego, aby pokój nie był zbyt przytłoczony. Ściany są bowiem dosyć ciemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobRoy876 11.09.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Też wybrałbym szary, może nawet pokusiłbym się na biały, ale wiadomo, że to bardzo niepraktyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 12.09.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Szary jest najbezpieczniejszym rozwiazaniem, biel jest niepraktyczna. Natomiast jeśli byś chciała zaszleć, to mozesz spróbować z limonkową zielenią, będzie piękny kontrast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts