Andrzej_78 11.09.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Witam, chce samodzielnie wykonać izolacje balkonów. Wiem, że są różne sposoby, ale ja wybrałem następujący; - płyta żelbetonowa - styrodur (przyklejony klejem) - obróbki blacharskie - papa podkładowa - papa termozgrzewalna - wylewka z siatką - klej + płytki gresowe Mam pytanie, może wydawać się banalne, ale jak mocować papę podkładową do styroduru? Czy to się wogóle mocuje? Może wystarczy położyć, tylko zastanawiam się czy z czasem później wylewka się nie przesunie od elewacji Z góry dziękuje za odpowiedzi, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirbek 11.09.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Do takich rozwiązań lepszym rozwiązaniem będzie styropapa czyli styropian z fabrycznie przyklejoną papą podkładową,patrząc na kolejnośc prac zastanawiam się jak przymocujesz obróbki blacharskie do styroduru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts