michalz2x 11.09.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Witam. Prosze o rade. Mam okna z roletami nadstawnymi. Obudowa rolety wewnatrz nie licuje sie ze sciana - wchodzi bardziej w glab swiatla okiennego o 2-3cm. W zwiazku ztym, ze planuje tynki cementowo wapienne prosze o porade jak wykonac wlasciwie obrobke takiej obudowy. Wlasciwie to chcialbym ja zatynkowac. Z gory dziekuje i pozdrawiam. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek122 17.09.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Pomyśl o tym aby w razie awarii nie trzeba było kuć.Ja bym zadzwonił do firmy montarzowej i poprosił o poradę, pewnie znają setki takich przypadków i podadzą najlepsze rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1966 10.10.2012 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Mam to samo pytanie czyli jak obudować kasetę rolety , jak jest to u was zrobione bo u mnie to wyszło bardzo nieładnie a przy awarii rolety i wyciąganiu rolety z kasety część obróbki poodpadała , mile widziane zdjęcia jak to wygląda u was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 10.10.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 a pokaż swoje fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagrusz 19.10.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Witam. Prosze o rade. Mam okna z roletami nadstawnymi. Obudowa rolety wewnatrz nie licuje sie ze sciana - wchodzi bardziej w glab swiatla okiennego o 2-3cm. W zwiazku ztym, ze planuje tynki cementowo wapienne prosze o porade jak wykonac wlasciwie obrobke takiej obudowy. Wlasciwie to chcialbym ja zatynkowac. Z gory dziekuje i pozdrawiam. M. Czy chodzi Ci o to, że kaseta rolety nie jest na równi ze ścianą wewnątrz? Nie wiem jak u Ciebie, ale u nas rewizja rolet jest od dołu. I też roleta nie licowala się ze ścianą - była jakby w głębi wnęki okiennej. Zabudowaliśmy to gips kartonem, pomiędzy roletę a gips karton daliśmy wełnę. Gładź gipsowa, malowanie i tyle. Trzeba tylko pamiętać, żeby dziury na karnisze wiercić nad kasetą rolety Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts