ress 12.09.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Witam. Zeszlej zimy "podlalo" nam przedpokoj i lazienke. Rury zostaly naprawione, odpadajacy tynk zbity, pomieszczeniom dalem rok na wyschniecie co teoretycznie powinno wystarczyc, ale ciagle czuc nieprzyjemny zapach. W razie nieregularnego wietrzenia nawet spory... Pytanie co teraz. Jak na mnie, spryskalbym sciany srodkiem antygrzybicznym, potem grunt, tynk i szpachla. Nie wiem jednak czy w sytuacji, kiedy czuc wilgoc, grzyba, sam nie wiem co to jest, mozna dzialac. Dom jest stary, ma z 70 lat (ale jest w swietnej kondycji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 14.09.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Wciąż masz gdzieś wilgoć i stąd ten zapach stęchlizny.Musisz usunąć przyczynę.Może podłogi nie dostały szansy wyschnięcia(co masz w przedpokoju na podłodze?).Po porządnym osuszeniu możesz wszystko przelecieć jakimś środkiem z chlorem,np domestos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazyna30k 14.09.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Jak są duże ulewy , cieknie ze ściany ( na skosach ) , co robić ? POmocy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 14.09.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 podłóż miski i inne garnki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 14.09.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 podłóż miski i inne garnki ...i wreszcie wezwij fachowców - w lokalnej gazecie jest pełno ogłoszeń firm budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 01.10.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Ja tez miałam zalanie i trzeba było skuć kawał sciany, żeby nie było problemów. później zatynkowana została dziura i schła dość długo, dopiero po tym tynk i gładź. ale też robotnik chyba nie dosuszył i gdzieniegdzie są lekkie pęknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts