shiza34 12.09.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Witam przymierzam się do wylania wylewek anhydrytowych mam pytanie jaki jest koszt 1m2 dla 5cm gr i 4 cm gr. tych wylewek robocizna+materiał?dzwonie po firmach i ceny które mi podają są mniejsze niż zwykłych cementowych albo dla odmienności kosmiczne.na forach piszą o cenach tylko nie mogę trafić na aktualne wpisy?jeśli ktoś może polecić firmę w małopolsce to byłbym wdzięczny.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebm 19.09.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 (edytowane) A ja poszukuję takiej firmy w okolicach Częstochowy. Znalazłem Bauman i Kibo. Reklamują się że super robią takie posadzki. Ktoś ma jakieś opinie o tych firmach? Edytowane 19 Września 2012 przez sebm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shiza34 23.09.2012 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 wstępnie wybrałem firmę za 150 m2 chcą 6 tys zł w tym jest dojazd.wylewka Agilia Sols. na parterze 5 cm gr a na poddaszu 3 cm myslicie ze to dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 23.09.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 3cm to bardzo,bardzo mało(chyba że idzie bezpośrednio na strop betonowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shiza34 25.09.2012 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Tak wylewka na parterze będzie na styropianie i ogrzewaniu podłogowym i tam 5cm na poddaszu folia żeby płyta nie wypiła wodę z wylewki na wylewce będą legary miedzy nie styropian albo wełna i deski podłogowe.Jednym minusem tak malej wylewki jest to że nie przykryje łączeń rurek ale to się w legarach dopasuje;)Problem też jest taki że w rurkach od podłogówki nie mam wody i mimo to że spinki są dość gęsto,mogą wypłynąć.Wody nie będę miał do wiosny na pewno wiec myślę położyć na rurkach drut 6 co metr i kolkami rozporowymi do betonu go złapać na pewno ich nie podniesie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziewam 28.09.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 U mnie przy gr.4-5 cm wyszło 45zł za metr kwadratowy z robocizną, a z wylewki jestem bardzo zadowolony (zdjecia w dzienniku). Firma robi na terenie mazowieckiego, jak ktoś będzie chciał to podam namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts