rafiq93 13.09.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Witam. Chciałbym kupić kopie kompletnego projektu domu. Najlepiej ze stropem gestozebrowym. Projekt ma mi posluzyc w celach edukacyjnych. Czekam na propozycje z ceną. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fjrrider 14.09.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Witam. Chciałbym kupić kopie kompletnego projektu domu. Najlepiej ze stropem gestozebrowym. Projekt ma mi posluzyc w celach edukacyjnych. Czekam na propozycje z ceną. Pozdrawiam mogę sprzedać a jaka cena satysfakcjonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafiq93 14.09.2012 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Dobrze by było zebys najpierw ty podał swoją cene. Projektu bede uzywał tylko do tego zeby go sobie przeanalizowac . Czy mozliwe jest gdzies zobaczyc jak wyglada dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts