cysiokysio 13.09.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Witam, Podobają mi się balustrady kopertowe niestety wykonywane są głownie z drewna i takich pełno na allegro a ja szukam metalowych z zachowaniem proporcji. I niestety nie mogę nigdzie takich znaleść(allegro i google nic nie znajdują) Wiem że takie istnieją bo codziennie przejrzdżam obok domu z taką balustradą, niestety dom ten nie jest jeszcze zamieszkały i nie udało mi się nigdy tam nikogo zastać. Wie ktoś gdzie taką balustradę można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZIEMIL 06.10.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Witam, Taką balustradę można zamówić u nas. Jesteśmy producentami balustrad, wykonujemy balustrady według projektów naszych jak i klientów. Po więcej informacji zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Syrek 08.10.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Masz może jakąś fotkę tej balustrady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiokysio 11.10.2012 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Trochę za duże te koperty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 11.10.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 [ATTACH=CONFIG]141426[/ATTACH] Trochę za duże te koperty Jak masz dzieci to nie rób sobie tego typu balu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts