flyer2 13.09.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Witam.Czy ktoś korzystał z usług firmy Nowal z Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 11.12.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Witam. ja próbuję, zobaczę co mi zaoferują. Sam chętnie się dowiem coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zzoo 23.01.2015 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Odnowię temat Chyba będę kupować u nich okna Efectline VE60 (do mieszkania w kamienicy) i chcę mieć pewność, że dobrze je zamontują. Ktoś może coś o tym powiedzieć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 23.01.2015 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Ja u nich kupiłem, sąsiad też. Do domów po całym komplecie.Zamontowali poprawnie, przynajmniej nie widać aby było coś nie tak. Jeśli jest jakiś błąd w oknie, to nie ukrywają(przynajmniej u nas) tylko zabierają i od razu reklamują. U sąsiada był pęknięty spaw przy łuku w oknie/drzwiach balkonowych a u mnie jedna z listew mocujących szybę była przyrysowana. Wymiana bezproblemowa. Sam montaż? wygląda że jest ok. Okna w pionie i poziomie, zamocowane przy pomocy kotew w/g producenta, klinowanie przy pomocy klinów plastikowych w/g ogólnych zasad. W każdym razie wszystko szczelne, ładnie sie domyka itp. Nie wiem jak inne ekipy, ale my korzystaliśmy z tej samej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaap 24.02.2015 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Nie wiem jak inne ekipy, ale my korzystaliśmy z tej samej. Pan Sylwester G. dowodził ekipą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 24.02.2015 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Pan Sylwester G. dowodził ekipą? Nie pamiętam. Byli u mnie tylko jeden dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz_1976 07.08.2015 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 U mnie właśnie montował Pan Sylwester G. okna w systemie Knelsen jestem bardzo zadowolony z ich montażu. Firma Nowal godna zaufania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
realistic 13.07.2018 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2018 Chyba sie zmienilo po paru latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts