terazja 11.09.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 z góry przepraszam, jeśli jest już gdzieś taki temat, ale miałam kłopot ze znalezieniem go (poproszę o namiary jeśli ktoś z Państwa zna adres). W skrócie pytanie brzmi: co zrobić (oprócz udokumentowania szkód) i co mnie czeka (kiedy wyjdzie mi grzyb na ścianie, przy założeniu, że sąsiad na górze wyciągnął spod wanny 2 wiadra wody).Sprawa jest świeża a sufit w łazience zalany.Jak się ratować?? Czy pożyczyć nagrzewnicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luuk 18.09.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Jeśli mieszkanie jest ubezpieczone trzeba koniecznie skontaktować się z ubezpieczalnią. Odnośnie likwidacji szkody - wypożyczyć owszem ale nie nagrzewnice, a osuszacz powietrza.Grzyb wcale nie musi wyjść. Warto jednak temu zapobiec. W każdym dużym markecie można nabyć środki grzybobójcze - po osuszeniu dobrze ich użyć. pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
terazja 26.11.2012 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 dziękuję za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aberowski 10.10.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Hej, sam byłem w podobnej sytuacji. Co prawda udało mi się no dopuścić do grzyba, zaraz jak wyskoczyła mi wielka plama na suficie dzwoniłem do ubezpieczalni. Niedługo później zaczęła odpadać gładź. Skrobałem wszystko, wysuszyłem (przez 2 dni) i zarzuciłem gruntem i siatką. Nie nakładałem na nowo gładzi bo zamontowałem sobie napinany sufit. Myślę, że możesz przyjrzeć się takiemu rozwiązaniu. Sufit napinany Ci nie przecieknie tylko się napełni jak balon. http://odlotowalazienka.pl/portfolio/sufit-napinany-lazienka-nr-3/ wiem, że to akurat photoshop ale efekt mam podobny, tylko sufit nie jest błyszczący a matowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jare32 10.10.2014 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 jeśli odgrzewasz to choć z sensem a nie reklamą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts