marf 08.04.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Bardzo lubie slowo OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-radek 08.04.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Bardzo lubie slowo OK Zauwazylismy pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Long 08.04.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Najlepiej odwiedź jeden z oddziałów Expandera. Pomogą Ci wybrać najkorzystniejszą opcję kredytowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Long 08.04.2004 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Osobiście nie chce zarabiać na kredycie tylko go spokojnie spłacać, a w złotówkach jest wydaje mi sie bezpieczniej. A co jeżeli A.Leper wpompuje rezerwę revaluacyjną w rynek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPa 08.04.2004 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Dla tych co zastanawiają się nad kredytem walutowym proponuję popatrzeć na sondaże poparcia poszczególnych partii. Samoobrona prawie 30%. Jezeli to się sprawdzi na wyborach, a mogą byc wkrotce, to jak myslicie, jaki będzie kurs waluty?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 08.04.2004 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Mopje typoania w Polsce dobrobytu i Lepperomani to: EURO - 10PLN USD - 6,5 PLN CHR - 5 PLN Ale tak się nie stanie, ponieważ Alkaida do tego nie dopuści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorath 09.04.2004 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Najlepiej odwiedź jeden z oddziałów Expandera. Pomogą Ci wybrać najkorzystniejszą opcję kredytowania. Ja bylem w Expanderze. Zaproponowali mi PKOBP. Poszedlem potem do PKOBP i zaproponowali mi marze mniejsza o 0.2%, niz ta przez Expandera. Bede zalatwial bez posrednika. pozdrawiam Gorath Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 10.04.2004 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2004 PeKO SA. - 5% w złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg98 11.04.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2004 PeKO SA. - 5% w złotych Nie, no nie rozśmieszaj mnie. A ile to 5% oprocentowanie trwa ? W stosunku do ilości lat jaki będziesz spłacał ten kredyt ? Pekao ma poza tym ten brzydki zwyczaj, że daje dwa rodzaje zastawów hipotecznych- zwykłą (drogie opłaty) i kaucyjną. Pierwszą na kwotę kredytu, a drugą na odsetki. Nie trzeba dodawać, że płaci za to klient. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 11.04.2004 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2004 Co prawda bralem w pazdierniku/listopadzie, ale teraz wystapilem o podwyzszenie kwoty kredytu, i w zasadzie rozpatruje sie to tak jak nowy kredyt.Oprocentowanie zmienne 2,2% - marza banku + wibor 6M.Ewentualne:- przewalutowania,- wczesniejsze splaty oraz- wyzsze splatybez oplat.Bez problemowy bank i usluga na wysokim poziomie. Poza tym, ze teraz jest jakis boom na kredyty i w zadnym banku sie nie wyrabiaja z umowami. Przez to na podwyzszenie kredytu czekam juz 4ty tydzien zamiast 7-10 dni. Ale takie czasy. Dzis banki w miesiac udzielaja kredytow tyle co wczesniej przez caly kwartal. PozdroJay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kol 13.04.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 a co myślicie o ofercie i Banku Ge Mieszkaniowy. chcę wziąć kredyt w CHF, ale nie wiem na ile ten Bank jest stabilny i czy to przypadkiem nie jest jakaś agencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caleb 13.04.2004 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Jak to jest, ze banki zarabiaja na kredytach w CHF na relacji kupna-sprzedaży 3-4%, co w sumie daje oprocentowanie w porównywalne do PLN a rata kradytu jest i tak ok. 1/3 niższa niż w przypadku kredytu złotowego. (pomijam w tym momencie ryzyko kursowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keraj 13.04.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Witka!Czy ktos z Was rozwazal kredyt w Raiffeisen Banku we franciszkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caleb 23.04.2004 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Byłem w expanderze,zaproponowalimi kredyt GE Bank Mieszkaniowy. 20 LAT oprocentowanie 3,2%. jedynym minusem jest dlamnie duża różnica w kursach kupno, sprzedaż. Czy ktoś z was brał kredyt w tymbanku i jest zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 23.04.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Ja kiedyś miałam w GE w Euro i byłam bardzo zadowolona. Niezłe oprocentowanie, świetna obsługa, zero opłat, wtedy kursy średnie.Teraz niestety kursy kupna sprzedaży, ale tak jest wszędzie. Jeżeli chodzi i kredyt na budowę to oni jakoś tak dziwnie rozliczają transze - że niby 20% ty, 80% oni, czyli jak potrzebujesz np 18 tys na fundamenty to piszesz że trzeba 20, przelewają 18 i jest OK. Ale chyba nie psrawdzają faktur. No i minus - obowiązkowe ubezpieczenie od bezrobocia, ale to też może być i plus ...Ja zastanawiam się nad BZWBK, no ale mam tam ofertę specjalną - 6,25 w PLN, rabat 50% na marżę, baaaardzo fajnie mi policzyli zdolność kredytową ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 23.04.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 a co myślicie o ofercie i Banku Ge Mieszkaniowy. chcę wziąć kredyt w CHF, ale nie wiem na ile ten Bank jest stabilny i czy to przypadkiem nie jest jakaś agencja. Ten bank, jak sama nazwa wskazuje, to część General Electric - jest to jedna z KILKU największych firm na świecie - trudno o bardziej stabilną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kol 23.04.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 zdecydaował się na pko bp. można założyć konto w walucie w jakiej się bierze kredyt i włacać na nie na poczet rat. ponadto nie trzeba brać kredytu na całość kwoty jaka ci brakuje na zakończesnie inwestycji. wystarczy przedstawić im np. akt własności posiadanego mieszkania, działki, samkochodu i oświadczyć iż zamierzasz to sprzedać i z tych środków dokończyć budowę . dla mnie jest to atrakcyjne, gdyż nie mam tak dużej zdolności kredytowej by otrzymać kredyt na całość kwoty jaka mi brakuje do dokończenia inwestycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edi, czyli Edyta Zet. 25.04.2004 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 Witam, a co myślicie o kredycie w BGŻ w złotowkach?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 27.04.2004 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 a ja jako klient PKO BP po 15 latach, przenoszę rachunek i biorę kredyt w Multibanku w Zł i dziwię się panom z expandera, na BP się obraziłem pozdrawiam wszystkich z wyłączeniem PKO BP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg98 28.04.2004 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 a ja jako klient PKO BP po 15 latach, przenoszę rachunek i biorę kredyt w Multibanku w Zł i dziwię się panom z expandera, na BP się obraziłem pozdrawiam wszystkich z wyłączeniem PKO BP Co innego kredyt hipoteczny w PKO BP, a co innego rachunek (nie chciałbym mieć ) W multibanku zabulisz niezłe pieniądze za uruchomienie kredytu i jeszcze większe zabulisz tracąc na oprocentowaniu w stosnku do PKO BP. Ale jak kto woli- najlepsza nauka jest na własnej kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts