plejbi 15.09.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Witam, chciałabym oddzielić mój pokój sypialniany od korytarza. Z racji tego że kiedyś służył jako pokój dzienny/salon nie zostały tam zamontowane drzwi. Ścianka jest bardzo cienka i brak w niej framug. Myślałam o parawanie, na allegro są bardzo fajne tego typu przedmioty lecz wszystkie mają około 170 cm wysokości a jednak wejście sięga do ponad 2 metrów a chciałabym całkowicie zasłonić wejście a podczas przechodzenia gładko odsunąć parawan/kotarę czy co innego polecicie. Co wiecej chciałabym takie rozwiązania w których nie trzeba zbyt dużo majstrować/wiercić w ścianach. Ponieważ mieszkanie jest wynajmowane i nie wiem co na to najemca. Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedz !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yecath 15.09.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Moim zdaniem najlepiej tutaj sprawdzi się kotara- w moim obecnym 'mieszkanku' też mam kotarę i jestem z tej opcji bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchew 15.09.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 albo panele przesuwane z Ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts