jony 45 16.09.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 ]Witajcie, podczas montażu zlewu (granitowego okazało się, że nie pasuje bateria (wyciąganą wylewką) - otwór w zlewie jest za mały. Czy w takich zlewach można powiększyć otwór bez utraty gwarancji? Czy raczej może powinienem kupić specjalną baterię? Nie zwróciłem na to uwagi przy kupowaniu baterii i teraz mam problem. Jak go rozwiązać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 16.09.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Nie wiem co na to gwarancja, ale poszukaj firmy która zajmuje się wycinaniem wodą, może trochę więcej zapłacisz ale napewno nie zniszczysz zlewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jbloch 17.09.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 ]Witajcie, podczas montażu zlewu (granitowego okazało się, że nie pasuje bateria (wyciąganą wylewką) - otwór w zlewie jest za mały. Czy w takich zlewach można powiększyć otwór bez utraty gwarancji? Czy raczej może powinienem kupić specjalną baterię? Nie zwróciłem na to uwagi przy kupowaniu baterii i teraz mam problem. Jak go rozwiązać? możesz powiększyć otwór dremelkiem na pewno nie uszkodzisz wiem bo robiłem setki razy. w ostateczności dobrym pilnikiem do drewna. pod dużymi obrotami zwykłe wiertło po prostu topi żywice w tym zlewie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts