albireo 16.09.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 WitamChciałabym się zapytać osoby posiadające wanny polskiej firmy PMD Piramida o opinie dotyczące ich jakości. Strasznie ciężko znaleźć coś na ich temat. Przewertowałam forum i znalazłam zaledwie kilka wpisów ale dotyczyły raczej tego, że ktoś się na ich wannę zdecydował, natomiast nie znalazłam wrażeń z użytkowania, ani oceny tego jak wyglądają po kilku latach.Wanny są dosyć podejrzanie tanie. Do tej pory nastawiona byłam na Ravak Rosa i dzisiaj szukając sklepu gdzie kupię wannę + parawan w najniższej cenie okazało się, że PMD Piramida także oferuje wannę narożną asymetryczną z parawanem (Cornea się nazywa), gdzie cały zestaw kosztuje mniej niż sama wanna Ravaka.Trochę mnie kusi, ale z drugiej strony wiem, że często wybór tańszego produktu to bardzo pozorna oszczędność.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madia 05.11.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Podnoszę- czy ktoś użytkował ich wanny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Albin_Sz 21.03.2015 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Witam Z produkcją PMD Piramida mam do czynienia od ponad 2 lat, kiedy to nabyłem 11 sztuk brodzika Alex 80 do mojego motelu. Produkt sprawował się dobrze tylko do końca okresu gwarancyjnego. Goście mojego motelu są sezonowi, więc brodzik użytkowany w skali tego okresu był mniej niż w przeciętnym gospodarstwie domowym. Montażem zajęli się kwalifikowani hydraulicy. Po 2 latach pojawiły się pęknięcia w różnych miejscach, takie jak na poniższych zdjęciach. Z odpowiedzi na reklamację dowiedziałem się jedynie, że pęknięcia pojawiły się przed montażem. To gdzie w takim razie były one przez te dwa lata? Nadmienię, że brodzik aktualnie się rozwarstwia, a górna powierzchnia odstaje miejscami na 2mm. NIE POLECAM PRODUKTÓW TEJ FIRMY. l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewenementka 23.03.2015 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 ja posiadam wanne Piramida Infinity, i jestem zadowolona jak narazie.Jednakże na codzień używamy prysznica i wanna używana jest tak raz-dwa na tydzień.Materiał wygląda na solidny, łatwo się czyści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts