Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Opinie o firmie Walczak

JacekJ.

Recommended Posts

Witam wszystkich użytkowników forum i pozdrawiam jako świeżo upieczony uźytkownik.

Mam pytanie, czy ktoś może wyrazić opinię o firmie WALCZAK. Mam zamiar u nich zakupić deskę litą dębową.

http://www.walczakparkiety.pl/

Z góry dziękuję za wszelkie opinie i pozdrawiam,

Jacek

Opinia pozytywna, polecam.

Witam wszystkich użytkowników forum i pozdrawiam jako świeżo upieczony uźytkownik.

Mam pytanie, czy ktoś może wyrazić opinię o firmie WALCZAK. Mam zamiar u nich zakupić deskę litą dębową.

http://www.walczakparkiety.pl/

Z góry dziękuję za wszelkie opinie i pozdrawiam,

Jacek

polecam

dodam tez od siebie takiego producenta

http://www.revesen.pl/

• 2 months później...
  • 6 months później...
  • 2 months później...

@ JacekJ.

Podloga wyglada super!

Zastanawiam sie nad polozeniem desek Walczak, tylko w innym kolorze - opinii na temat tego producenta nie moge znalezc na forach - napisz, prosze jak podloga sie sprawdza w praktyce w praktyce - czy latwo robia sie plamy, zacieki, zabrudzenia, rysy, i czy sprzatanie czy pielegnacja jest uciazliwa ;

no i czy faktycznie zostaja biale plamy od kropel wody (podobno tak sie moze dziac w przypadku podlog w olejowosku), deski masz tez w kuchni - nic sie tam nie dzieje?

dziekuje! i pozdrawiam

@ JacekJ.

Podloga wyglada super!

Zastanawiam sie nad polozeniem desek Walczak, tylko w innym kolorze - opinii na temat tego producenta nie moge znalezc na forach - napisz, prosze jak podloga sie sprawdza w praktyce w praktyce - czy latwo robia sie plamy, zacieki, zabrudzenia, rysy, i czy sprzatanie czy pielegnacja jest uciazliwa ;

no i czy faktycznie zostaja biale plamy od kropel wody (podobno tak sie moze dziac w przypadku podlog w olejowosku), deski masz tez w kuchni - nic sie tam nie dzieje?

dziekuje! i pozdrawiam

Witaj

Podłoga sie swietnie sprawdza, jako ze jest rustykalna nie widać rys... Ważne żeby ja zmywać specjalnym dedykowanych płynem i min raz na 6 miesięcy impregnowac... Nie zauważyłem problemu z woda i zaciekami....

W przypadku zarysowania bez problemu sama nadbarwisz ubytki wojskiem w który należy sie zaopatrzyć koniecznie ...

Jakość wykonania naprawdę na dobrym poziomie, jestem zadowolony z zakupu...

Edytowane przez JacekJ.

• 4 weeks później...

@ Jacek;

Dziekuje bardzo za opinie i rade! Troche sie obawialam olejowanej podlogi, a Twoja ocena pomogla w podjeciu decyzji.

Zamowilam zatem do siebie deski w debie bielonym i teraz pozostalo mi tylko cierpliwie czekac, az zostana polozone :)

Dziekuje za pomoc i pozdrawiam serdecznie!!!

• 3 years później...
  • 1 year później...