madzielak 16.09.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Robię dom na ocieplonej płycie fundamentowej. W tym wypadku jastrych będzie położony bezpośrednio na płycie bez ocieplenia. I teraz nie bardzo wiem jak powinna być zrobiona podłogówka. Producenci opisują montaż na styropianie a chciałbym znać teorię zanim zacznę rozmawiać z instalatoramiDo czego przymontować rurki do podłogówki?Gdzieś znalazłem opis montowania sprzączkami do siatki położonej na płycie. Jest to do zrobienia, ale może jest jakiś lepszy system ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 16.09.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 A wez stuknij do naczelnego Teoretyka forum !!!Arturo72 -on robił na płycie.... chyba instalacje ma jeszcze nie sprawdzoną ale na bank wie jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzielak 16.09.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Hehe, no ale ja chce tak, żeby nie popękało Ale dzięki poszukam jego wpisów, pewnie już o tym pisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 16.09.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 jeszcze nie napisał dopiero za dwa tygodnie będziemy mu układać rury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 17.09.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 jeszcze nie napisał dopiero za dwa tygodnie będziemy mu układać rury Za dwa tygodnie to będę już po wylewkach bo ustawieni są już na przyszły tydzień Robię dom na ocieplonej płycie fundamentowej. W tym wypadku jastrych będzie położony bezpośrednio na płycie bez ocieplenia. I teraz nie bardzo wiem jak powinna być zrobiona podłogówka. Producenci opisują montaż na styropianie a chciałbym znać teorię zanim zacznę rozmawiać z instalatorami Do czego przymontować rurki do podłogówki? Gdzieś znalazłem opis montowania sprzączkami do siatki położonej na płycie. Jest to do zrobienia, ale może jest jakiś lepszy system ? Odpowiedziałem Ci na swoim dzienniku,zastanawiałem się nad siatką ale dostałem fajną ofertę od mikiego na listwy systemowe,niby taniej niż na allegro. Zdjęcia z montażu oczywiście będą w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzielak 17.09.2012 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Dzięki. Będę odwiedzał dziennik i poproszę od razu o zdjęcia z montażu Swoją drogą Twój dziennik mi się już przydał przy robieniu płyty. Zmieniłem tylko konstrukcję o geowłókninę oraz chudziaka pod ociepleniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts