Robakatorianin 17.09.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Z uwagi na to że 11-letnie kłamstwo wciąż funkcjonuje chciałbym przedstawić państwu architektów i inżynierów z z ruchu A&E911Truth. Organizacja ta zrzesza ponad 1700 specjalistów z różnych dziedzin. Mają oni często kilkudziesięcioletnie doświadczenie głównie w budownictwie. Członkowie ruchu walczą z kłamstwami dotyczącymi oficjalnych zdarzeń z tego dnia. http://www.ae911truth.org http://www.youtube.com/watch?v=QDRRQKCE_T0 http://www.youtube.com/watch?v=YW6mJOqRDI4 http://www.youtube.com/watch?v=nBCu_pvhnzQ& http://www.youtube.com/watch?v=WkOYXtxtzZM http://www.youtube.com/watch?v=MzXwDBt09BY http://www.youtube.com/watch?v=U8bKykWawB8 http://www.youtube.com/watch?feature=played&v=22PAlIrz8bE Oficjalna wersja jest niezgodna z obowiązującymi prawami fizyki. Osoby z ruchu wykonały wiele eksperymentów fizycznych obalających oficjalną wersje i potwierdzające ich obawy wobec kłamstw rządów. i wiele innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 17.09.2012 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Wszystko fajnie tylko ja po angielskiiemu niponimaju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 17.09.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Czy wśród tych wybitnych specjalistów są takie sławy jak Antoni Macierewicz, czy Anna Fotyga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 17.09.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Czy wśród tych wybitnych specjalistów są takie sławy jak Antoni Macierewicz, czy Anna Fotyga?Przede wszystkim. Doborowa kadra lesnych dziadków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 17.09.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 A czy jest wśród nich Mała Mi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robakatorianin 17.09.2012 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Wszystko fajnie tylko ja po angielskiiemu niponimaju... Mój angielski jest słaby, jednak na zrozumienie eksperymentów wystarczy. Do zrozumienia praw fizyki angielski nie jest aż tak potrzebny. Część linków i ekspertyz jest z napisami. Czy wśród tych wybitnych specjalistów są takie sławy jak Antoni Macierewicz, czy Anna Fotyga? Sprawdź-poniżej macie petycje z danymi tych architektów i inżynierów. Możecie sprawdzić ich doświadczenie, ukończone szkoły itp. http://www2.ae911truth.org/signpetition.php Przede wszystkim. Doborowa kadra lesnych dziadków. A czy jest wśród nich Mała Mi ?? Zajrzeliście chociaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 17.09.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Człowieku, może przenieś się na inne adresy. polecam: Gazeta Polska, Uważam Rze,Fakt, wp.pl i inne typowe dla "ciekawych" teorii. Tutaj, pomimo że Hyde Park, to ludzie zainteresowani bardziej budową domów ( a więc twardo stąpający po ziemi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robakatorianin 17.09.2012 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Człowieku, może przenieś się na inne adresy. polecam: Gazeta Polska, Uważam Rze,Fakt, wp.pl i inne typowe dla "ciekawych" teorii. Teroią jest oficjalna wersja-gdyż nie została potwierdzona doświadczalnie. Mało tego, A&E obalili ją poprzez eksperymenty. Tutaj, pomimo że Hyde Park, to ludzie zainteresowani bardziej budową domów ( a więc twardo stąpający po ziemi ) Dlatego to tu zamieściłem. Ludzie mający doświadczenie z materiałami budowlanymi, stalą, aluminium, różnego typu konstrukcjami itd. Żaden szanujący się budowlaniec nie uwieży w oficjalne bajki. Skoro stąpasz twardo po ziemi to może odniesiesz się do tego: http://www.ae911truth.org/images/infoitems/metalVSaluminum.png http://www.ae911truth.org/en/news-section/41-articles/653-debunking-the-real-911-myths-why-popular-mechanics-cant-face-up-to-reality-part-5-nanothermite-in-the-towers.html P.S. Ile wieżowców zawaliło się w tym dniu? Ile dotychczas wieżowców zawaliło się w wyniku pożaru(na świecie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 17.09.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 (edytowane) Zajrzeliście chociaż? Nie, no zajrzałem, przyznaję. Z ciekawości. Bardzo to przypomina "teorie smoleńskie" typu hel plus pijany kontroler lotu plus dwie bomby - przyczyną katastrofy. Taka sama argumentacja oparta na wymysłach, bez żadnych dowodów. Zamieszczone wyniki badań potwierdzające obecność materiałów zapalających nie mają żadnego potwierdzenia w istniejących realnie dowodach. To wymysły bolków próbujących robić karierę na podobnych teoriach. Ja chciałbym w związku z tymi teoriami uzyskać odpowiedź na pytanie jak skorelowano te wymyślone eksplozje w WTC z wysokością na której uderzyły samoloty. Raczej ciężko było przewidzieć w którym dokładnie miejscu walną a destrukcja budynków zaczęła się dokładnie tam. Czary mary? Ładunki wybuchowe przetrwały uderzenie? Ktoś wcześniej wiedział z dokladnością do metrów gdzie trafią samoloty i tam w pilnie strzeżonych budynkach rozmieścił ładunki wybuchowe? Bajki, panie bajki. Edytowane 17 Września 2012 przez perm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 17.09.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Teroią jest oficjalna wersja-gdyż nie została potwierdzona doświadczalnie. Mało tego, A&E obalili ją poprzez eksperymenty. Dlatego to tu zamieściłem. Ludzie mający doświadczenie z materiałami budowlanymi, stalą, aluminium, różnego typu konstrukcjami itd. Żaden szanujący się budowlaniec nie uwieży w oficjalne bajki. Skoro stąpasz twardo po ziemi to może odniesiesz się do tego: http://www.ae911truth.org/images/infoitems/metalVSaluminum.png http://www.ae911truth.org/en/news-section/41-articles/653-debunking-the-real-911-myths-why-popular-mechanics-cant-face-up-to-reality-part-5-nanothermite-in-the-towers.html P.S. Ile wieżowców zawaliło się w tym dniu? Ile dotychczas wieżowców zawaliło się w wyniku pożaru(na świecie)?Tam jest twierdzenie że stopione aluminium nie świeci. Skoro tak to może przyjąć najprostszą wersję ze było to np paliwo lotnicze którego samoloty miały full? Albo też płonące tworzywa sztuczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 17.09.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 (edytowane) : Ile dotychczas wieżowców zawaliło się w wyniku pożaru(na świecie)? A ja zapytam inaczej: Ile to budynków NIE zawaliło się od uderzenia samolotu B 767 z pełnymi zbiornikami paliwa! Przecież nie mówimy tu o zwykłym pożarze! Ktoś by pomyślał, że chodzi o zaprószony petem ogień w składzie szczotek.. No to ile takich budynków przetrwało ... manipulańcie?! Edytowane 17 Września 2012 przez Gosc_123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robakatorianin 17.09.2012 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Takia sama argumentacja oparta na wymysłach, bez żadnych dowodów. Widocznie ledwo luknąłeś na zamieszczone linki. To wymysły bolków próbujących robić karierę na podobnych teoriach. Ciekawe ile A&E zarobiła milionów? Ja chciałbym w związku z tymi teoriami uzyskać odpowiedź na pytanie jak skorelowano te wymyślone eksplozje w WTC z wysokością na której uderzyły samoloty. Raczej cięzko było przewidzieć w którym dokładnie miesjcu walną a destrukcja budynków zaczęła się dokładnie tam. Już w latach 70-tych możliwe było zdalne sterowanie samolotem. Swego czasu NASA robiła taki test-ciekawe czy za sterami siedzieli ludzie? Jak dokładnie było dałoby radę wyjaśnić-przeszkodą są czarne skrzynki, właściwie ich brak. Czarnych skrzynek nie znaleziono a paszpory jak najbardziej. Ładunki wybuchowe przetrwały uderzenie? Ktoś wcześniej wiedział z dokladnością do metrów gdzie trafią samoloty i tam w pilnie strzeżonych budynkach rozmieścił ładunki wybuchowe? Bajki, panie bajki. Skąd wiesz jakich ładunków użyto? Znasz jakieś ładunki wybuchowe które po podpaleniu nie wybuchają? Tam jest twierdzenie że stopione aluminium nie świeci. Skoro tak to może przyjąć najprostszą wersję ze było to np paliwo lotnicze którego samoloty miały full? Albo też płonące tworzywa sztuczne? Paliwo lotnicze wypaliło się kilka minut po uderzeniu-wcale nie było go full. Tworzywa sztuczne tworzą snop żarzących się iskier? A ja zapytam inaczej: Ile to bunyków NIE zawaliło się od uderzenia samolotu B 767. Przecież nie mówimy tu o zwykłym pożarze! Ktoś by pomyślał, że chodzi tu o zaprószony petem ogień w składzie szczotek.. No to ile takich budynków przetrwało ... manipulańcie?! Odpowiadać pytaniem na pytanie... Odpowiesz mi na pytanie a ja odpowiem Tobie-choć odpowiedź jest oczywista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 17.09.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Ciekawe ile A&E zarobiła milionów? ..... -ciekawe czy za sterami siedzieli ludzie? Skąd wiesz jakich ładunków użyto? Znasz jakieś ładunki wybuchowe które po podpaleniu nie wybuchają? Tworzywa sztuczne tworzą snop żarzących się iskier? Odpowiadać pytaniem na pytanie... Bęc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 18.09.2012 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Czy to nie jest przypadkiem drugie wcielenie Włodka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 18.09.2012 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Czy to nie jest przypadkiem drugie wcielenie Włodka ?? Chyba nie bo nie było "tfu, cenzura, tfu!". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 18.09.2012 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 ... Już w latach 70-tych możliwe było zdalne sterowanie samolotem. Swego czasu NASA robiła taki test-ciekawe czy za sterami siedzieli ludzie? Jak dokładnie było dałoby radę wyjaśnić-przeszkodą są czarne skrzynki, właściwie ich brak. Czarnych skrzynek nie znaleziono a paszpory jak najbardziej. Tyle że to były zwykłe pasażerskie samoloty a nie robot sterowany z ziemi. Samoloty pilotowane przez pilotów bez doświadczenia i specjalnych umiejętności. Napisz jeszcze że to że jeden uderzył wyżej a drugi niżej też byłó zaplanowane - dla niepoznaki. Skąd wiesz jakich ładunków użyto? Znasz jakieś ładunki wybuchowe które po podpaleniu nie wybuchają? .Jest takich sporo ale nie chodzi tylko o sam materiał. Do wybuchu potrzebne są zapalniki i elektronika która musiałaby przetrwać uderzenie i pożar. Budynki w końcu zawaliły sie parę godzin PO uderzeniu. Kilka godzin smażenia się w temperaturze kilkuset stopni. Ciekaw jestem jak te ładunki wyglądały. Do tego jeszcze, takiego termitu musiałoby być parę ton. Pewnie sprzątaczka wniosła to w wiaderku . Paliwo lotnicze wypaliło się kilka minut po uderzeniu-wcale nie było go full. Tworzywa sztuczne tworzą snop żarzących się iskier? .No nie było go full, samoloty były zaraz po starcie więc jedną setną zawartości zbiorników wypaliły. Jest jeszcze mozliwość że paliwo wyparowało. Albo wsiąkłó w dywany. Ciekawe że nikt o tym nie pomyślał. Palące sie styro wygląda dokładnie tak samo jak to na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 18.09.2012 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Czy to nie jest przypadkiem drugie wcielenie Włodka ?? Nie twórzmy spiskowych teorii. Włodek ma kolegów w całym kraju. Dziesiąty był niedawno. Może spotkał nowego kolegę i zaprosił go na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 18.09.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Nie twórzmy spiskowych teorii. Włodek ma kolegów w całym kraju. Dziesiąty był niedawno. Może spotkał nowego kolegę i zaprosił go na forum. Dajcie mu spokój. Niech się rozwinie. W porównaniu z rejestracją filmową na YT zimnej fuzji , to jest jeszcze pikuś. Uwielbiam opowieści o magnesach ściągających na ziemię samoloty, czy o domowych eksperymentach dowodzących płaskości Ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.09.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Już w latach 70-tych możliwe było zdalne sterowanie samolotem. Swego czasu NASA robiła taki test-ciekawe czy za sterami siedzieli ludzie? Jak dokładnie było dałoby radę wyjaśnić-przeszkodą są czarne skrzynki, właściwie ich brak. Czarnych skrzynek nie znaleziono a paszpory jak najbardziej. . Mysle , ze te paszporty nie nalezaly do ludzi , ktorzy zgineli w tym samolocie . Tam na pewno byli ludzie binladena , ktorzy zmowili sie z amerykanami i planowali juz wtedy zamachy na WTC . W sobote , bedac o poranku na wiejslkim w Traczynie podluchalam te rozmowe i moge powiedziec tyle wiecej , ze ludzi , ktorzy ja prowadzili odlecieli w takim duzym koszyku na truskawki w daleka przestrzen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 18.09.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 A mnie tam nie przekonują te wszystkie domorosłe teorie Tu trzeba kogoś poważnego. Utytuowanego! Na ten przykład ja bym widziała słynnego specjalistę od aviacji - niejakiego Biniendę profesora! O, ten raz dwa machnie swoją słynną symulację komputerową i jak nic okaże się, że to nie samoloty uderzyły w WTC - a budynki światowego handlu tak sprytnie a perfidnie poustawiano, że znalazły się na linii lotu boeingów No i wiadomo kto za tym stoi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts