Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 206
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Brak czasu powiadasz? Dałeś się wciągnąć w pyskówki jak gimnazjaliści, których tak często przywołujesz...Chłopaki przeprowadzili test, czyś wart dyskusji na forum, a teraz jaja sobie z Ciebie robią, udając, że wciąga ich Twój temat. Byłbyś mądrzejszy, nie reagowałbyś na zaczepki...

Niestety albo... stety. :) Jakby na świecie nikt nie wierzył we wróżki to nie byłoby bajek. Smutno byłoby.

Pomogę ci robakacośtam choć widzę że nie traktujesz mnie poważnie a szkoda. Niewielu masz tu przyjaciół. Nawet taki fałszywy jak ja zawsze lepszy niż nic.

Okazuje się że nie było wcale samolotów! Zostały dodane później metodą digitalizacji. Zresztą zobaczcie sami:

http://www.youtube.com/watch?v=jwRDxEyW2c4

No i co? Łyso wam? Robaka... nie damy się!

Panie perm-pochodzisz z tej

http://pl.wikipedia.org/wiki/Perm

epoki że takie głupoty piszesz?

Teoria "no plane" użycie hologramów...

Jak jeszcze poszukasz to znajdziesz teorie o wysadzeniu WTC przez UFO, detonacje za pomocą mikro-wybuchów jądrowych(w projekcie budowy WTC uwzględniano taką opcję-jako rozbiórkę), działach jonowych podgrzewających konstrukcje WTC-działa te znajdują się na orbitach i kilka innych absurdalnych teorii. Wy jednak wolicie wierzyć w oficjalne kłamstwa niż w fizyczne dowody.

Mówisz że zasada głupszemu się ustępuje sprawdziłaby się?

Właśnie! Plują Ci w twarz, a ty łapiesz poziom jeszcze gorszy, niż ten z pozorowanych ataków. W niejedno bym uwierzył, gdybyś przestał tupać nóżkami i podtarł wreszcie smarki...

W pentagonie nie było

z tymi na wtc to mozemy poklikac

http://www.pentagonstrike.co.uk/pentagon_po.htm

i wszystko jasne

Edytowane przez Włodek W.
Kurcze, zabij mnie wiaderkiem z termitem! Nie wiem kto zacz ten Lemm. :(

Zastępca Ben Ladena....obecnie w niebieskim Guantanamo odpowiedzialny za PR...

Zastępca Ben Ladena....obecnie w niebieskim Guantanamo odpowiedzialny za PR...

Ty też lubisz rebusy? :)

Pomyślmy... zastępca...

...niebieskie Guantanamo...

...odpowiedzialny za PR...

to....

wiem!

Jacek i Agatka?

musze przyznac ze jeden z lepszych watkow na forum

pogratulowac

czekam z niecierpliwoscia co z tym termitem:yes:

A co ma być , tylko czekać jak gdzieś znowu pierd.......nie , a jeśli chodzi o wiaderko na termit to jest takie w Warszawie , całkiem spore i ........szczelne .

A co ma być , tylko czekać jak gdzieś znowu pierd.......nie , a jeśli chodzi o wiaderko na termit to jest takie w Warszawie , całkiem spore i ........szczelne .

W Łyk End sie łotwiera...

A termit....Poszedł wpierdzielać kolejnego szkieleciora...Od razu gadałem, co by z silki budować!