kodi_gdynia 19.03.2002 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2002 Dziewczyny, żoną nie będę się wysługiwał - bo czy wy skaczecie po piwo dla swoich mężów? Co do tej nadmorskości to faktycznie może poprzewracać w głowie - co prawda nie jest to wybrzeże Hiszpani, ale jeśli pogada dopisze - jest super, dlatego też w oparch słonej wody, olejków do nacierania ciała i innych tego zapachów człowiek może stracić głowę - choć ja mam zdrowe jak mi się wydaje i jak zapewnia mnie moja żona podejście. Tak na marginesie - jeśli będziecie nad morzem to zapraszam? Pozdrawiam MAM WYRZUTY SUMIENIA ŻE ZAŚMIECAM TEN WĄTEK - KONIEC - NIE WDAJĘ SIĘ W ŻADNE DYSKUSJE W TYM TEMACIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 19.03.2002 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2002 Jak koniec śmiecenia, to koniec, ale zaproszenie pozostanie w naszej z Opalką pamięci na przyszłość...! Możesz mieć więc kiedyś niespodziewanych gości! Pa,A. [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Alicjanka dnia 2002-03-19 10:41 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.03.2002 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2002 A jakze!!!Lubie morze nasze polskie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatorzy 02.08.2002 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2002 czy ktos moze ma dobre doswiadczenie z PSB lub inną hurtownią ok. Gliwic. Chętnie podzielę się w przyszłosci uwagami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts