ander67 17.09.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Witam posiadam 15 letnie dziwi sosnowe lakierowane które świetność mają już za sobą. Moje pytanie brzmi jak przywrócić im dawną świetność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 17.09.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Witam Witam posiadam 15 letnie dziwi sosnowe lakierowane które świetność mają już za sobą. Moje pytanie brzmi jak przywrócić im dawną świetność? proszę http://www.youtube.com/watch?v=gnKyfF5jXmQ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ander67 17.09.2012 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Filmik niezły ale doradzicie mi jeszcze jakie narzędzia powinienem do tego kupić, mam szlifierkę oscylacyjną ale szczerze jest kiepska i zapewne nie dam nią rady. Myślałem nad mimośrodem widziałem w casto za 90. Czy to dobry wybór i czy taka taniocha da rade. I jaką gradacją to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejzms 19.09.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Jeżeli to jedna sztuka drzwi to kosztem swojego czasu użyj narzędzi które masz. Cudów nie oczekój , możesz drzwi wyszlifować ( w zasadzie zmatować nie zdzierając wszystkich warstw lakieru ) naprawić uszkodzenia i nanieść nową warstwwę lakieru ( u sprzedawcy skonsultuj się czy właściwy kupujesz ) , następnie wyczyść i nasmaruj okucia i to by było na tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts