Piątka 07.04.2004 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Życzymy gorąco wszystkim Forumowiczom dużo radości i miłości w rodzinach, by nasze domy starsze , nowe i te w planie były przesiaknięte atmosferą ciepła, zgody, ufności i przebaczania...słowem dobroci, do której każdy lgnie... By nam i naszym bliskim chciało się do nas wracać ... Spieszmy sie kochać ludzi... Jezus zmartwychwstał prawdziwie! Alleluja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 08.04.2004 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Przede wszystkim spędzenia ich w rodzinnym gronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qura 08.04.2004 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Z OKAZJI SWIĄT WIELKANOCNYCH,ŻYCZE RADOŚCI OGÓLNEJ,CIERPLIWOŚCI W OBSERWOWANIU KICAJACYCH ZAJĄCZKÓW,NIE WPADANIA W FURIE ZARAZ PO TYM JAK KUBEL ZIMNEJ WODY SPADNIE WAM NA GŁOWE, ZWOLNIONYCH REAKCJI NA KOLORY ŻÓŁTY I ZIELONY,WRAŻLIWOSCI NA WIOSENNY SPIEW PTAKÓW.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.04.2004 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Pijanych króliczkówzagrychy w koszyczkua w dynguszalania, nie tylko ubraniai jaj kolorowychświąt ciepłych i zdrowych życzę wszystkim forumowiczom http://obrazki.babiniec.pl/Wielkanoc/3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.04.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 hmm zycze wszystkiego co napisaliscie powyzej.....a do tych wszyskich zyczen dołaczam: zeby były takie kroliczki i oby one podrzuciły nam wszystkim ciut kaski...ile kto potrzebuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 08.04.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Dużo dobrych myśli, radosnego serca, pogodnego nieba i Wesołego Alleluja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.04.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 nimal wszysto powiedzianedołączam do życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 08.04.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Blisko Wielkanoc, nadchodzą Święta, więc niechaj każdy o tym pamięta, by w tym okresie, starym zwyczajem zrobić porządek koło swych jajek, bo nabiał męski, mówiąc logicznie, musi raz w roku wyglądać ślicznie. Z tejże okazji każdy chłop wszędzie, czyści do glancu swoje narzędzie. Ale nie każdy - przyznacie sami - umie obchodzić się z jajeczkami, więc naszym członkom wpadł pomysł nowy, by powstał taki punkt usługowy. W nim panny Jola, Zuzia i Maja malować będą fachowo jaja: Takim, co mają jaja jak wory - malować będą w piękne kolory, a tym, co mają małe kuleczki - to pomalują w groszki, kropeczki … Kto chce mieć względy u swej kochanki, powinien stroić jaja w pisanki, a kto ma jaja niczym granaty - temu radzimy pisanki w kwiaty. Obsługę ręczną też polecamy, wszystko bezpłatnie - w ramach reklamy. Gdy do nas przyjdziesz, siądziesz wygodnie, dziewczyny same ściągną Ci spodnie, potem mistrz jaja wyperfumuje i elegancko je pomaluje. Zaś po obsłudze pożegna grzecznie, a Ty do domu wrócisz świątecznie. Będziesz z nabiału dumny jak basza, bo tak pracuje Spółdzielnia nasza. Więc popierajcie naszą Spółdzielnię, która maluje jaja rzetelnie. (W ramach promocji i tej reklamy, po jajach jeszcze lekko smyramy). Wesołych jaj wielkanocnych Życzy Zarząd Usługowej Spółdzielni Pracy "KRASZANKA dołączam się do życzeń..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 08.04.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Oby następne Święta wszyscy spędzili już w "swoich" domkach!!!!!Radości, spokoju i miłej rodzinnej atmosfery dla wszystkich forumowiczów i REDAKCJI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 08.04.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Spokojnych i Pogodnych Świąt dla wszystkich Forumowiczów i Redakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 08.04.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 08.04.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 wesołych, zdrowych...i...do zobaczenia po Świętach! Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kleo 08.04.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Niech świąteczny zając szybko się obudzi Niech już jaj nie robi, a pozdrawia ludzi A że do zabawy ma nastrój i zapał Niech wszystkim przekaże ode mnie buziaka I niech się postara byście byli zlani To dowód że w dyngus nie jesteście sami A nielicznych pragnę dziś pozdrowić cieplej Kogo? to mój mały wielkanocny sekret!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 08.04.2004 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Na CZAS SWIĄT ZAPOMNIJCIE O BUDOWIE A PAMIETAJCIE O RODZINIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 08.04.2004 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Trzymajcie się ludzi.Wiatr pozostawcie ptakom.Bądźcie dobrzy wszyscy razemi każdy z osobna. Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.04.2004 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Wesołego Alleluja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppp.j 08.04.2004 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Tak nas ciągnie do naszego przyszłego domu ze Święta spędzamy na działce. Wiem ze zakrzykniecie ZBOCZENIEC ale spokojnie nie będziemy nocować w stanie surowym otwartym. Mamy obok drewniak całkiem dobrze zagospodarowany. Tak więc już teraz Życzę Wam Wesołego Jajka, Mokrego Dyngusa nie tylko z nieba i by te nasze marzenia jak najszybciej się ziściły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocny 08.04.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 TOTEM TANTRA , przesyłam bo przesłanie jest mądre a czas świąt to czas refleksji i zadumy> > Mój przyjaciel otworzył szufladkę w komodzie swojej żony i wyjął z niej> mały pakiecik zwinięty w bibułkę. To - powiedział - nie jest zwykle> zawiniątko - to jest Jej bielizna osobista. Wyrzucił opakowanie> ukrywające; zawartość i przyjrzał się jedwabnej, wykończonej koronką> bieliźnie. Kupiłem to Jej, kiedy pierwszy raz pojechaliśmy do Nowego Jorku> 9-10 lat temu, nigdy jej nie założyła, czekała z tym na specjalna okazje!> Wiec dobrze -pomyślał - dzisiaj darzyła się ta odpowiednia okazja. Zbliżył> się do łóżka i ułożył bieliznę przy jej głowie, bok innych rzeczy.> Niedługo zacznie ubierać ja do trumny. Po krótkiej chorobie wczoraj marła.> Potem patrząc się w moją stronę powiedział: każdy dzień, który przeżywasz> jest tą specjalną okazja. Nasze okazje już minęły. Nie warto było> zostawiać wszystkiego na potem. Te słowa zapadły mi w pamięć - one> zmieniły moje życie. Teraz więcej czytam, a mniej sprzątam. Siadam na> tarasie i rozkoszuje się urodą okolicy bez poczucia winy, że nie> wypieliłe> m> ogródka. Spędzam więcej czasu z moimi bliskimi i przyjaciółmi, a mnie> pracując. Zrozumiałem, że życie to ciągłość doświadczeń, które trzeba> przeżywać w radości, a nie próbować je przetrwać lub ścierpieć. Już> niczego nie odkładam na potem, pije codziennie z moich antycznych,> kryształowych kieliszków. Zakładam nowe ubranie na zakupy w supersamie,> jeżeli tylko zdecyduję, że mam na to ochotę. Nie zachowuje moich> najlepszych perfum na specjalne imprezy, tylko używam ich codziennie,> kiedy pragnę poczuć je na sobie. Zdania zaczynające się od "pewnego dnia",> "kiedy" znikają z mojego słownika. Jeżeli coś jest warte zobaczenia,> usłyszenia lub przeżycia, chce to zobaczyć, usłyszeć i przeżyć teraz. Nie> wiem, co zrobiłaby żona mojego przyjaciela, gdyby wiedziała, że nie będzie> jej tu dzisiaj miedzy nami i przyjmujemy to z taką niewiadomą lekkości,> mam nadzieję, że poszłaby zjeść do restauracji chińskiej Jej ulubionej. To> te malutkie nie zrobione rzeczy najbardziej by mnie bolały gdybym wi> edział,> że moje godziny są już policzone. Byłbym niepocieszony, że przestałem> widywać się z moimi dobrymi przyjaciółmi odkładając to na "najbliższy> czas", że nie napisałem listów, które miałem zamiar posłać już jutro.> Byłbym niepocieszony i smutny, że nie mówiłem wystarczająco moim braciom i> dzieciom jak bardzo je kocham. Od już i teraz nie staram się opóźnić,> przeczekać ani wstrzymać niczego, co mogłoby wprowadzić mnie w dobry> humor, dać powód do radości i uśmiechu, i każdego dnia powtarzam sobie, że> dzień dzisiejszy jest wyjątkowy. Każdy dzień, każda godzina, każda minuta> - nią jest!!!..." Jeżeli dostałeś tę wiadomość to, dla tego, że jest ktoś,> dla kogo jesteś ważny(a) i najprawdopodobniej istnieją dla Ciebie osoby> ważne. Jeżeli jesteś zbyt zajęty(a), żeby poświęcić kilka minut na> wysłanie innym tej wiadomości i powiedziałeś(łaś) sobie, że robisz to za> jakiś czas - to znaczy, że szczęście jest daleko od Ciebie i być może> nigdy do Ciebie nie przyjdzie. Ta Tantra przyszła z Indii. B> ez> względu czy jesteś przesądny(a) czy nie, znajdź kilka chwil na jej> przeczytanie. Zawiera pożyteczne wiadomości dla Twojej duszy. To jest> TOTEM TANTRA NA SZCZESCIE i w tej intencji została wysłana. Już 10 razy> okrążyła świat. WSKAZÓWKI NA LEPSZE ŻYCIE:> 1. Dawaj ludziom więcej niż mogliby się spodziewać i rób to z> przyjemnością.> 2. Naucz się na pamięć Twojego ulubionego wiersza. > 3. Nie wierz we wszystko, co usłyszysz, nie wydawaj wszystkiego, co masz i> nie śpij tyle ile byś pragnął. > 4. Kiedy mówisz "kocham" mów to na serio. > 5. Kiedy mówisz "przykro mi" patrz w oczy rozmówcy. > 6. Ożeń się nie wcześniej niż po 6-ciu miesiącach narzeczeństwa> 7. Uwierz w miłość od pierwszego spojrzenia - zapamiętaj to sobie... jak> już mówiłem, wystarczy tylko chwila. > 8. Nigdy sobie nie żartuj ze snów innych ludzi. > 9. Kochaj głęboko i z pasją, możesz zostać zraniony, ale to jedyny sposób;> na spełnioną egzystencje. > 10. W przypadku nieporozumień bądź lojalny, nie obrażaj. > 11. Nie oceniaj innych przez pryzmat członków ich rodzin.> 12. Mów wolno, ale myśl szybko. > 13. Jeżeli ktoś zadaje Ci pytanie, na które nie chcesz odpowiedzieć,> uśmiechnij się i spytaj? Dlaczego chcesz to wiedzieć?". > 14. Zapamiętaj, że wielka miłość i największe sukcesy są obłożone dużym> ryzykiem. > 15. Zadzwoń do Mamy. > 16. Powiedz "na zdrowie?, Kiedy kto kichnie.> 17. Kiedy ponosisz porażkę, nie zapomnij tej lekcji.> 18. Zawsze pamiętaj o szacunku do siebie samego, do innych i> odpowiedzialności za własne czyny. > 19. Nie pozwól, by nieistotna sprzeczka popsuła ważną przyjaźń. > 20. Jeżeli zorientowałeś się, że popełniłeś błąd, natychmiast go napraw. > 21. Uśmiechnij się odbierając telefon, ten, kto do Ciebie dzwoni usłyszy> to w Twoim glosie.> 22. Zwiąż się z kobietą/mężczyzną, z którym lubisz rozmawiać, na starość> umiejętność > konwersacji będzie najważniejsza. > 23. Spędzaj trochę czasu w samotności. > 24. Otwórz się na zmiany, ale nie rezygnuj całkowicie z Twoich przekonań.> 25. Pamiętaj, że milczenie czasami jest najlepszą odpowiedzią. > 26. Więcej czytaj, mniej oglądaj TV.> 27. Żyj dobrze i honorowo. Później, kiedy będziesz starszy, spojrzenie w> przeszłość pokaże Ci, w jaki sposób możesz cieszyć się nim po raz wtóry. > 28. Miej wiarę w Opatrzność, ale dobrze zamykaj swój samochód.> 29. W domu atmosfera miłości jest bardzo ważna, rób wszystko by wykreować> wokół Ciebie harmonię i spokój. > 30. W przypadku nieporozumień z bliskimi niech przeważą względy obecnej> sytuacji. > 31. Nie grzeb się z rozczarowaniem w przeszłości. > 32. Czytaj miedzy wierszami. > 33. Dziel się Twoimi znajomościami ze znajomymi - to sposób na> nieśmiertelność. > 34. Bądź dobry dla planety.> 35. Pozwól by okazywano Ci sympatię bez ucinania krótko tego tematu.> 36. Nie wtrącaj się do innych. > 37. Nie wierz kobiecie/mężczyźnie, który całuj e Cię nie zamykając oczu. > 38. Raz na rok odwiedź miejsce, którego jeszcze nie znasz. > 39. Jeżeli dużo zarabiasz, pomóż innym dopóki możesz, to jest największa> satysfakcja z posiadania szczęścia. > 40. Naucz się wszystkich reguł, żeby potem którejś nie pominą. > 41. Pamiętaj, że najlepszy jest związek, w którym miłość miedzy dwojgiem> ludzi przewyższa chęć dominacji. > 42. Oceniaj swój sukces i pamiętaj jak wiele wyrzeczeń poniosłeś żeby go> odnieść. > 43. Chwytaj jedzenie i miłość bez zachłanności. > 44. Pragnij. W pragnieniach jest ukryta niewyobrażalna moc. > > Nie zatrzymuj tej wiadomości. TOTEM TANTRA musi wyjść z Twoich rak w ciągu> 5760 min. Przekaż ją i obserwuj, co się będzie działo przez następne 96 h.> Spotka Cię miła niespodzianka. To prawda, nawet, jeżeli w to nie> uwierzysz... A teraz najlepsze: Przekaz te wiadomość, co najmniej 5 -ciu> osobom, a Twoje życie ulegnie oprawie. > a). 0-4 osobom: Twoje życie poprawi się delikatnie> b). 5-9 osobom: Twoje życie poprawi się według Twoich oczekiwań> c). 9-14 osobom: będziesz miał co najmniej 5 niespodzianek w ciągu 21> następnych dni.> d). 15 Lub więcej osobom, a Twoje życie ulegnie gruntownej poprawie i to> wszystko, czego pragnąłeś zacznie się urzeczywistniać.> -------------------------------------------------------------------------------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 08.04.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Zdrowia, szczescia, humoru dobrego i wypoczynku milego, A przy tym wszystkim stolu bogatego Z babami, mazurkami i pieknymi pisankami Smacznego jajka i zajaczka radosnego ! No i w ogole wszystkiego naj... Spelnienia marzen i duzo spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 08.04.2004 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Żeby śmiały się pisankiUśmiechały się baranki Mokry Śmingus zraszał skronie Dużo szczęścia sypał w dłonie Zdrowych, wesołych Świąt Wielkanocnych Smacznego Święconego jajka oraz miłych upominków od Zajączka życzy Gosia ŁÓdź z mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts