pab11o 17.09.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 WitamNad moją działką budowlaną istnieje wąska działka rolna która jest wyżej o ok 60cm i chciałbym z niej zebrać ziemię do poziomu mojej działki. Za tą dzialką wąską jest droga gminna. I takie pytanie czy istnieje jakieś prawo regulujące jak głęboko mogę zebrać tą ziemię i cz trzeba mieć pozwolenie na takie czynności.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
honefoss 18.09.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Witam Nad moją działką budowlaną istnieje wąska działka rolna która jest wyżej o ok 60cm i chciałbym z niej zebrać ziemię do poziomu mojej działki. Za tą dzialką wąską jest droga gminna. I takie pytanie czy istnieje jakieś prawo regulujące jak głęboko mogę zebrać tą ziemię i cz trzeba mieć pozwolenie na takie czynności. Pozdrawiam Jesteś właścicielem tej działki z której chcesz zabrać glebę? Jeśli tak, to żadnych pozwoleń na wyrównanie poziomu gruntu w obrębie własnej nieruchomości nie potrzebujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pab11o 29.09.2012 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Jesteś właścicielem tej działki z której chcesz zabrać glebę? Jeśli tak, to żadnych pozwoleń na wyrównanie poziomu gruntu w obrębie własnej nieruchomości nie potrzebujesz. tak jestem właścicielem tej działki tylko że to będzi zebrane od 30cm do 50cm i na 8 arach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts