lukcyb 17.09.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Witam, niebawem będę stawiał ścianki działowe na poddaszu. Cały dom do tej pory był stawiany z MAXa i zostały mi 2 palety jeszcze MAXa 11,5cm na ścianki działowe, więc chciałem wykorzystać to co mam, a resztę dokupić YTONGA na działówki. W jaki sposób połączyć takie ściany? czy wystarczy przy pomocy kotw stosowanych do łączenia Ytonga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BiG35 19.09.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Mogą być kotwy do Ytonga, lub ESy do mocowania profili do płyt GK. Muruj z czego chcesz, ważne by na jednej ścianie nie było różnych materiałów (ceramika, gazobeton) na ich styku może popękać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukcyb 19.09.2012 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts