prokopin 17.03.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 hmm dzwoniłem do nich już dwa razy i zawsze byli dostępni i w miarę merytoryczni, no nci mam nadzieję, że wszystko się u Ciebie pozytywnie zakończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kudzu 19.03.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 dostępni.... jeśli normalnym jest proszenie się przez prawie dwa tygodnie o wycenę po ich pomiarze otworu, merytoryczni...jeden pracownik powie, że ten zamek jest w standardzie, przy następnym się okazuje, że producent już tych zamków od dłuższego czasu nie stosuje i nie bardzo potrafili wyjaśnić zalet zamka listwowego, którego tak polecają. Moim zdaniem jest to typowy salon masowego sprzedawcy internetowego, w którym handlowcy opierają się na materiałach marketingowych producentów, nic poza tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
letitia 20.03.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Witam, podobają mi się te drzwi zewnętrzne do mieszkania co na zdjęciu w załączniku. Czy ktoś może wie jaki to producent i który model drzwi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokopin 28.03.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 ja mimo wszystko złożyłem to zamówienie u nich, głównym czynnikiem była konkurencyjna cena i promocja na model, który miałem upatrzony od dosyć dawna, ma po świętach dotrzeć przesyłka, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jackie1888 30.03.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Witam, podobają mi się te drzwi zewnętrzne do mieszkania co na zdjęciu w załączniku. Czy ktoś może wie jaki to producent i który model drzwi?? wygląda jak Delta model Prestige. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kudzu 06.06.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Też ostatecznie zamówiłem drzwi zewnętrzne w drzwi.pl, jutro upływa dopuszczalny termin montażu i zero odzewu od firmy...Skrajny brak konsekwencji w działaniu, skoro klient w garści, zapłacił zaliczke. Śmieszne 0,01% kary od zaliczki za każdy dzien opóźnienia i możliwość odstąpienia od umowy po upłynięciu miesiąca...a elewacja czeka na wykończenie bez tych drzwi, czemu mnie to już nie dziwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola_zimna 26.03.2014 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Ja byłam na tej zielonogórskiej w firmie o której piszecie i się zastanawiam co dalej, po przeczytaniu komentarzy w necie. W sumie jestem zdziwiona, bo rozmowy przebiegały bardzo sensownie, jasno, konkretnie. hmm i teraz sama nie wiem co o tym myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bushido 04.04.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Jeśli rozmawiałaś z nimi i Ci odpowiadają to ja bym się decydował. Nie ma firmy w necie która miałaby nieskazitelną opinie zawsze znajdzie się jakiś niezadowolony klient któremu coś nie podpasuje i taki obsmaruje firmę w 10 różnych miejscach. A zadowolony klient albo nie pisze nic, albo doda jedną opinię i tyle. Najważniejsze to doagadać dobrze szczegóły z nimi, powiedzieć na czym ci zależy żeby wszystko było jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 04.04.2014 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 ......Nie ma firmy w necie która miałaby nieskazitelną opinie zawsze znajdzie się jakiś niezadowolony klient któremu coś nie podpasuje i taki obsmaruje firmę w 10 różnych miejscach. A zadowolony klient albo nie pisze nic, albo doda jedną opinię i tyle. ..... I to jest najważniejsza wypowiedź w historii Forum Jakże prawdziwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VSŁUP 11.04.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) ----Spam--- Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 11.04.2014 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Miła firmo - rejestrując się zaakceptowałas regulamin. A przeczytałaś go wcześniej? Zrób to, a nie będziesz zdziwiona, że za chwilę Twój nick/avatar będą ocenzurowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 15.04.2014 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Jeśli rozmawiałaś z nimi i Ci odpowiadają to ja bym się decydował. Nie ma firmy w necie która miałaby nieskazitelną opinie zawsze znajdzie się jakiś niezadowolony klient któremu coś nie podpasuje i taki obsmaruje firmę w 10 różnych miejscach. A zadowolony klient albo nie pisze nic, albo doda jedną opinię i tyle. Najważniejsze to doagadać dobrze szczegóły z nimi, powiedzieć na czym ci zależy żeby wszystko było jasne. Święte słowa. Rzadko kiedy kupuję coś gdzie wszyscy to jakimś dziwnym trafem polecają. Każdy ma jakieś pomyłki i obsuwy w terminach ale liczy się to jak wychodzi się z takiej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts