tiszner21 18.09.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Witam wszystkich forumowiczów. Od dawna chodzi mi po głowie pomysł oświetlenia fototapety,a mianowice to podświetlenie z tyłu punktowe. Na przykład załączona fototapeta miasta nocą gdzie na pierwszym planie znajdują się 2 latarnie. I właśnie chciałbym zrobić aby te latarnie zaświeciły po włączeniu jakimś przyciskiem. Wyobrażam to sobie tak, że jakieś źródło światła było umieszone za fototapetą w miejscu w którym są latarnie na tapacie, np LEDY, fototapeta oddalona od ściany na kilka centymetrów aby wszystko zmieścić. Obraz wydrukowany na jakieś plexie , który by w miejscu "żarówek latarni" była nie wiem przeźroczysta czy coś. Myślę, że byłby to piorunujący efekt, co o tym myślicie? Czy ktoś miałby pomysł jak takie coś zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 18.09.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Faktycznie, efekt może zwalać z nóg... co wrażliwsi mogą się już nie podnieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 18.09.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Oj, nie przesadzaj, może byłoby fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 18.09.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Oj, nie przesadzaj, może byłoby fajnie. Oczywiście -w sklepie, kafejce. Ale w domu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 18.09.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 A ja uważam, że to fajny pomysł, niesztampowy, sama coś podobnego teraz realizuję ale w sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
happygirl1984 19.09.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Nie widzę tej idei. Troszkę tandetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 19.09.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 A ja to widzę-może być fajnie w przeciwieństwie do oklepanych sufitów tzw "gwiezdne niebo". Tylko chyba troszkę zbyt skomplikowany wzór wybrałeś,może być trochę chaosu i rozmycia się obrazu jak podłożysz pod każdy punkcik leda(ale może jestem subiektywna,bo nie lubię przeładowania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts