misiek12345 19.09.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Witam jestem na kupnie pieca w którym mógłbym spalić wszystko . Dom dwupiętrowy, 200m powierzchni ,ocieplony . Zastanawiam się nad wyborem, czy żeliwny ,czy stalowy , okres gwarancyjny mają podobny . Zależało by mi na sterowniku , dmuchawie , i obiegu ma grzanie bojlera . Czy są jakieś marki pieców które cieszą się najmniejszą awaryjnością ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiek12345 19.09.2012 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 chodziło mi raczej o to że zimą grzeje wodę piecem a latem elektrycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiek12345 24.09.2012 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 mam do wyboru dwa kotły "rubin żywiec 23kw " oraz "ogniwo classic 24kw " podobno w obu przypadkach można w nich palić wszystkim , który z piecy cieszy się lepszą opinią .która firma cieszy się lepszym serwisem gwarancyjnym i po gwarancyjnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts