zankaaa 20.11.2012 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Oczywiście Każdy ma swój gust i swoje wyczucie smaku A podyskutować zawsze można. Mam nadzieję, że jednak doczekam się galerii U mnie niestety bolesne zderzenie z rzeczywistością Im bliżej końca tym mniej środków i nie wiem czy wystarczy mi na zakup wyposażenia tak jak sobie wymarzyłam. A nawet na pewno nam nie wystarczy W styczniu planujemy przeprowadzkę, ale do częściowo wykończonego domu - góra będzie nietknięta, także nie będzie się czym chwalić, pokój dzienny będzie sypialnią, bawialnią, salonem w jednym, ale i tak nie mogę się doczekać, szczególnie, że u rodziców gdzie pomieszkujemy na czas budowy, wyszła w naszym pokoju okropna pleśń (dom jest stary wiec przyczyny grzyba pewnie tkwią głębiej, rodzice kupili go 3 lata temu i powoli remontują), wiadomo, dzieciom to nie służy, nam z resztą też. A z optymistycznych spraw - poddasze ocieplone, sufit nad schodami zrobiony pod malowanie, kominek dziś dostarczą, a kuchnia już zakupiona czeka na swój czas, a raczej na podłogę No i najważniejsze - na początku grudnia Panowie od gresu położą calutka podłogę, a jak będzie podłoga to już się zrobi prawdziwy dom I będę mogła zacząć odliczać dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts