krollazienek 19.09.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Cześć! Natknąłem się w internecie na stronę, którą chciałbym się z Wami podzielić. Szukam informacji jak urządzić sobie łazienkę. Nie jest łatwo ale... znalazłem coś, co mnie zaciekawiło i Was w sumie też powinno Stronka należy do Nokaut więc nie jest to reklama typowego sklepu np. Chodzi o Królestwo Łazienek. Sprawdźcie sami. Fajne artykuły mają np jak dobrać baterię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 01.10.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 A propos łazienek, zna ktoś może firmę, w której mozna kupić wannę z parawanem, tak żeby mieć wannę i prysznic w jednym? ten parawan jest jakby do połowy wanny, widziałąm kiedyś coś takiego na allegro, ale nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts