rszczotka 06.04.2004 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Poszukuję ekipy do wykonania dachu (więźba + ułożenie dachówki itd) w okolicach Wrocławia. Czy można liczyć na sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 07.04.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 W których okolicach Wrocławia ? Buduje się w Kamieńcu Wr.Miałem ekipę z okolic Obornik Śl. firma Ciesielstwo-Dekarstwo Zbigniew Jasiński adres Wielka Lipa 108 tel. 310-63-83.Wykonywali mi więżbę dach. wraz z ułożeniem dachówek cementowych,było to 2lata temu.Nie miałem żadnych reklamacji cena przystępna.Pozdrawiam Wiiech. S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rszczotka 09.04.2004 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Dzięki za info, skontaktuję się z niki na pewno.Ja buduję się w Nadolicach Małych czyli prawie po sąsiedzku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paolo 21.05.2004 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Dzięki za info, skontaktuję się z niki na pewno. Ja buduję się w Nadolicach Małych czyli prawie po sąsiedzku. A możecie polecic ekipę do wykonania stanu surowego otwartego?Zamierzam budować w Biestrzykowie na pd. Wrocławia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paolo 21.05.2004 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Dzięki za info, skontaktuję się z niki na pewno. Ja buduję się w Nadolicach Małych czyli prawie po sąsiedzku. A możecie polecic ekipę do wykonania stanu surowego otwartego. Zamierzam budować w Biestrzykowie na pd. Wrocławia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts