namore 19.09.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Witam,Ostatnio pojawiło się złącze (skrzynka) w linii ogrodzenia mojej działki. W domu mam już wykonaną instalację elektryczną przykrytą tynkiem.Pozostaje doprowadzić prąd ze złącza do tablicy rozdzielczej w domu. W związku z tym mam pytanie: jakie formalności muszą zostać spełnione? Czy muszę robić uzgodnienia w ZUD? Czy potrzebny jest projekt? Kiedyś na pewno było to wymagane ale słyszałem głosy że to się zmieniło i przebiegu WLZ nie muszę w żaden sposób inwentaryzować. Mam prośbę o rozjaśnienie mi tego tematu Z poważaniem, L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gosc*** 19.09.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Nie martw się. Sam i tak tego nie zrobisz. Niech ci wlz zrobią ci fachofcy co zrobili ci instalację w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts