mendi 19.09.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Witam . Moje pytanie dotyczy kładzenia sikaflor wraz z piaskiem kwarcowym . Jak wygląda sposób kładzenia tzn. posypujemy piasek po połozeniu sikaflor , czy tez jakoś inaczej? i następne pytanie , czy podłoże mozna zagruntować zwykłym gruntem nie z rodziny sikaflor>? Dzięki. dodam ze kładę na balkonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 20.09.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 400n ukladane jest w 2 warstwach, wiec na swiezo polozona pierwsza warstwe sypiesz piasek, wiaze sobie, zmiatasz nadmiar, malujesz jeszcze raz.co do gruntowania: zadnych zwyklych gruntow. Grunt odpowiedni do konkretnego podloza, zazwyczaj 156 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mendi 21.10.2012 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Witam . Czy grunt sikaflor 156 mogę położyć w tym roku ,a w przyszłym sikaflor 400N ? Czy też specyfikacja wyrobu wymaga ,krótki odstęp w nanoszeniu kolejnych warstw ? jeśli dobrze zrozumiałem kartę techniczną to jesli bym chciał położyć wierzchnią warstwę na przyszły rok to znów muszę zagruntować? Dzięki za porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts