MMichal 09.06.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Witam Jeśli tak, to przy dobroplaście na profilach encore wynegocjowałem 54% i całość wyszła za 11 tys - tanio jak barszcz. Ale co z tego skoro wszyscy psy na nich wieszają... Wiesz, że nie w tym rzecz, chodzi o to aby otrzymać optymalną cenę za produkt który jest dla Ciebie odpowiedni i nie przerzucać się wielkościami upustów. Skoro encore czy cokolwiek innego spełni Twoje oczekiwania zarówno jakościowe jak i cenowe to znaczy, że to dobry wybór dla Ciebie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia150 18.08.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Ja posiadam takie okna, kolor ral 7001 wewnątrz i na zewnątrz, do tego uszczelki w tym samym kolorze. Wszyscy dookoła "kręcą nosem" mówiąc "ładne" ale widzę, że chcą powiedzieć "a czemu nie brąz?" i właśnie o to mi chodziło, nie będę mieć typowych okien, bo to MÓJ dom.Zdjęcia w mojej galerii. Dom jest z szarego pustaka, więc te okna teraz nie mają ostatecznego wyrazu. Zastanawiam się nad elewacją, na pewno coś w bieli, kremach i chyba wstawki poziome z paneli drewnianych, dla optycznego powiększenia okien, przy drzwiach i wykuszu. Może ktoś ma podobną kolorystykę i wrzuci foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts