Asia i Robert 19.09.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 WitamW wyniku awarii zasobnika firmy Galmet zmuszony jestem podjąć decyzję o zakupie nowego zasobnika. Zastanawiam się nad zasobnikiem firmy ACV ze stali nierdzewnej. Chętnie poznam opinie użytkowników lub innych osób obeznanych w temacie. Wszystkie za i przeciw. Zapraszam do wymiany informacji, których chyba niewiele na forum - udało mi się znaleść tylko kilka tematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
on55 16.11.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Nie polecam ACV - serwis bezbnadziejny . Czekałem tydzień na przyjazd fachowca tyle awarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
on55 16.11.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Nie polecam ACV - psują się . serwis beznadziejny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts