Ariuss 21.09.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Witam. Otóż wykonuję docieplenie ściany jak na rysunku, zachodzi potrzeba wykonania dodatkowej obróbki blacharskiej aby zakryć styropian. Nie chcę demontować istniejącej już wiatrownicy i nie mam wiedzy i pomysłu jak powinna wyglądać nowa wiatrownica przykrywająca warstwę docieplenia. Proszę o podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awieuro 22.09.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 ciężko opisać jak powinna wyglądać obróbka a rysować mi się nie chce...znajdz dekarza z giętarką i po kłopociepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 23.09.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Ma wychodzić z pod poprzedniej wiatrownicy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts