Gierga 06.04.2004 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 i co z tym kubkiem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 07.04.2004 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 A co tam.... ja też nigdy nie dostałam kubka.........nic a nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 07.04.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Ja też jestem chętna zwłaszcza, że należe do grona fanów i wiernych czytelników Muratora oraz udzielam się na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 07.04.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 No! Ja też! Ja też! Kubek please!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 07.04.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Zapraszamy do udziału w konkursach. Nagrodą zazwyczaj jest kubek Muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 07.04.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 No to wymyśl kochana Redakcjo jakiś nowy konkurs. Taki jajcarski (bo święta), bo w tych poważnych to ja nie mam szans. Za inteligentne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.04.2004 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Kochana Redakcja a gdzie mój obiecany kubek za 1000 post?? kiedy to było.. hmm pół roku temu??? oj ta wredna poczta..... piechotą niesie mi ten kubek z warszawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 07.04.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Maksiu - jeśli Redakcja bazuje na Twoim adresie podanym pod Twoim nickiem - ( Dołączył: 19 Lip 2002 Posty: 1761 Skąd: gdzieś w czasoprzestrzeni ) To jeszcze długo poczekasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.04.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Wowka: dostali dokladne namiary.... ale jakos sie nie kawapią... ale chyba uczciwiej byloby powiedzieć.. nie damy bo nie mamy, nic obiecywac i potem nie dotrzymywac slowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 07.04.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Maksiu - nie musisz nic więcej pisać. Niestety ale znam to z autopsji. A co do tej czasoprzestrzenia i adresu pocztowego to jest to moim zdaniem kapitalna, niezamierzona zbitka informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.04.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 A co ci sie nie widzi w moim adresie pocztowym??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 07.04.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 A co ci sie nie widzi w moim adresie pocztowym??? Co się nie widzi? Odpowiedź na to pytanie już poprzednio wysłałem w czasoprzestrzeń Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 07.04.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Kubki wysyłamy za potwierdzeniem odbioru, więc nie giną. Zawsze jednak przyjmujemy reklamacje. Prosimy Maksiu o adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 07.04.2004 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 A ja wygrałam w konkursie "Co byś zrobił/a gdybyś miał 250 tys zł" z początku lutego, a mamy początek kwietnia i nic. Ktoś mnie uczył cierpliwości...ale ona powoli się kończy i chcę kubek jak tak można traktować wiernego forumowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.h 10.04.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2004 Zapraszamy do udziału w konkursach. Nagrodą zazwyczaj jest kubek Muratora. Albo czasopismo KOCHANEJ redakcji z przed kilku miesięcy. "Ktoś" kiedyś bardzo ładnie napisał że poczuł się jak SKUP MAKULATURY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 28.05.2004 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 zwracam honor....dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 31.05.2004 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Ja też dostałam, ładny, grubaśny i jak zwykle żółty Co prawda już nie pamiętam za co, ale i tak mam bardzo dobry humor od rana! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.06.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Redakcjo kochana a ja też nie dostałam nagrody, za konkurs w lutym pt:budowa czyli szkoła życia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 06.06.2004 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 Przekraczając tym postem progi Elyty, uprzejmie zawiadamiam szanowną Redakcję, iż jestem w pełnej gotowości bojowej do przyjęcia osławionego magicznego kubaska, którego brak spędzał mi sen z oczu . z uziabieniami podziękowania ziaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 06.06.2004 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 A ja nie doczekawszy sie kubka z Muratora zalatwilem sobie podobny za zakupowe punkty w sieci sklepow BERTI. Tez jest duzy, gruby i zolty - tylko napis nie ten . FORUMowicze z wszystkim sobie poradza, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts