anula302 21.09.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Witam Kochani forumowicze szukam domku dla nowonarodzonego pieska. Niestety płeć jeszcze nieznana gdyż suczka oszczeniła się dwa dni temu i nie da do siebie podejść Matka jest rasy grzywacz chiński ale ten puszysty czyli z włosami, koloru rozbielona kawa. Ojciec niestety to jakiś kundel ale bardzo ładny , bo też z długą kręconą sierścią w kolorze piaskowym. Tak że jest nadzieja że szczeniaczek też będzie uroczy. Jestem z Ząbek pod Warszawą. Może ktoś szuka zwierzątka dla swojej pociechy, bo niestety innaczej będziemy zmuszeni go uspać a bardzo nie chcemy tego robić. Proszę o informację na mail: [email protected] to wyślę zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasa02 21.09.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Niezły szantaż emocjonalny - weźcie albo uśpie. Nie wysterylizowałaś swojej suczki, nie dopilnowałaś więc teraz jesteś odpowiedzialna za to co powołałaś na ten świat. Istnieje też coś takiego jak sterylizacja aborcyjna - suczka nie wie że jest w ciązy aż do chwili porodu, a jeśli chcesz uspać młode to zaraz po narodzinach a nie jak już mają dwa dni i poczuły bliskość i ciepło matki:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 21.09.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 masakra! sorry ale nie mieści mi się to w glowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.09.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Niestety płeć jeszcze nieznana gdyż suczka oszczeniła się dwa dni temu i nie da do siebie podejść a co ten usmiech ma oznaczac ? chyba ze jestes dumna z tego , ze TWOJA NIEZROWNOWAZONA PSYCHICZNIE SUKA NIE DA PODEJSC DO SIEBIE !!! Chyba bym sie ze wstydu spalila gdybym dopuscila do takiej sytuacji . Grzywacze , myslalam , ze sa jeszcze nie zepsuta rasa , ze nie ma pseudohodowli , a tu widac zawsze sie jakis madry czlowiek znajdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula302 21.09.2012 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Dziekuje za miłe posty - ale ja jeśli nie zamierzam pomóc to raczej nie zabieram głosu . Suczka ma 6 lat - trafiłam na weterymarza który utrzymał mnie w przekonaniu że jeśli przez 6 lat nie miała szczeniąt to raczej nie bedzie juz miała - jak widać sie mylił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.09.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Mysle , ze ten wet to rodzina .Ten sam poziom edukacji . W czasach internetu , ogolnie dostepnej TV to zwyczajnie obciach co zrobilas .Na forum kazdy moze sie wypowiedziec , a jak sie napisalo takie bzdury jak Ty trudno spodziewac sie poklasku i pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts