zofija 06.04.2004 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Złożyłam wniosek o warunki zabudowy do działki, której właścicielem jest teściowa i jej siostra, zakładamy, że całą działkę przepiszą na nas. Jest wariant pesymistyczny, że przepiszą na nas tylko pół działki. Plan usytuowania budynku i tak dotyczy tylko połowy działki, ale czy mimo to, jeżeli uzyskamy warunki zabudowy do całej działki, a następnie ją podzielimy tak, że usytowanie budynków się nie zmieni i odległości zostaną zachowane to czy będę musiała występować ponownie o warunki zabudowy? Może ktoś zetknął się z podobnym problemem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agawa 07.04.2004 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Wyciągam bo mnie to też interesuje, ktoś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arsen 07.04.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Tak, bo zmieni się działka, nie bedzie miała nawet tego samego numeru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caps.el 07.04.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 100 % że muszą być wydane nowe warunki po podziale działki. W tej chwili to trenuję Warunki zabudowy wydaje się na konkretną działkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agawa 07.04.2004 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 A jak to jest, jezeli odkupuje się budowę na etapie fundamentów(lub przepisuje na inna osobe) to przecież warunki i pozwolenie już jest? To co wtedy wszystko od nowa i taka osoba nie może ukonczyć budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zofija 07.04.2004 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Agawa, z tego co wiem to całą działkę możesz przepisać i będę musiała teraz do tego dążyć. Ma nadzieję, że ciocia nam się nie zbiesi, jest w sumie chrzestną matką mojego męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agawa 07.04.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 u nas byłby problem przepisania tylko części z tej działki tam gdzie by stał dom a nie całą działke i własnie nie wiemy co wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts