fantomek24 21.09.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 trzeba obłożyć wanne narożną płytką w kawałkach ok 6cm x 60 cmcięcie tych kawałków będzie z płyt o rozmiarze 30x100cm jaką maszyną/maszynami należy podejsc do tego tematu aby było równo i łasnie do układaniai aby obszliwować krawędzie, zwykłą szlifierką nie da rady.dzięki za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 21.09.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 My kupiliśmy zwykłą maszynkę do cięcia płytek na wodę. I nie polecam. Miało być równiutko, a niestety trochę szarpie i robi odpryski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 22.09.2012 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Za parę złotych zanieść do pocięcia kamieniarzowi - jeśli tylko tyle jest do zrobienia, nie opłaca się moim zdaniem kupować specjalnie sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
namira 22.09.2012 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 też radzę znależć fachowca który posiada odpowiednie maszyny i płytki będą pocięte idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 22.09.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 My kupiliśmy zwykłą maszynkę do cięcia płytek na wodę. I nie polecam. Miało być równiutko, a niestety trochę szarpie i robi odpryski. Zwykla maszynka na wodę , i tarcza w maszynce też pewnie zwykła ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 22.09.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 No właśnie, tarcza zwykła w komplecie z maszynką była. Mamy zamiar kupić jakąś inną tarcze, może będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 22.09.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Tarcze te poniżej 250 zł możesz sobie darować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 22.09.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Łoo, tyle to maszynka kosztowała To może rzeczywiście sobie daruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 23.09.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 No niestety , glazurnicy mają drogie zabawki .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PAFRYK 29.09.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 (edytowane) WITAM MIAŁEM PODOBNY PROBLEM WYBRAŁEM KOLEKCJĘ PŁYTEK GRESOWYCH GRUBE NA 11 mm KOLEKCJA NIE MIAŁA MOZAIKI A WANNA MIAŁA BYĆ POŁOŻONA W MOZAICE ZNAJOMY POLECIŁ MI SKLEP INTERNETOWY ZADZWONIŁEM DO SKLEPU I ZAPYTAŁEM SIĘ CO MOŻNA ZROBIĆSPRZEDAWCA ZAPROPONOWAŁ MI POCIĘCIE MIAŁ FIRMĘ W SWOIM MIEŚCIE CO CIĘŁA PŁYTKIZAKUPIŁEM W TYM SKLEPIE PŁYTKI SPRZEDAWCA ZAWIÓZŁ PARĘ PŁYTEK DO CIĘCIA CZEKAŁEM 5 DNI PO 5 DNIACH PŁYTKI Z MOZAIKĄ BYŁY U MNIE MIAŁEM OBAWY CZY BĘDZIE RÓWNO I CZY NIE BĘDZIE ODPRYSKÓW ALE BYŁO WSZYSTKO OKEJ SPRZEDAWCA BYŁ NAPRAWDĘ W PORZĄDKU I UCZYNNY W DZISIEJSZYCH CZASACH TO NAPRAWDĘ RZADKOŚĆPOLECAM [reklama debiutanta] Edytowane 25 Października 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts